Denise Richards:

Slår tilbake

- Skulle ønske jeg hadde selvtilliten.

SLÅR TILBAKE: Denise RIchards slår tilbake mot den tidligere ektemannens kritikk. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB
SLÅR TILBAKE: Denise RIchards slår tilbake mot den tidligere ektemannens kritikk. Foto: Matt Baron/BEI/REX/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Skuespiller Charlie Sheen (56) og den tidligere «Real Housewives»-stjerna Denise Richards (51) giftet seg i 2002 etter at de jobbet som kollegaer i TV-programmet «Spin City».

Ekteskapet skulle vise seg å være av det kortvarige slaget, og etter tre år gikk de skilte veier. På denne tida rakk de likevel å få to barn sammen, døtrene Sam (18) og Lola Rose (17).

Den siste tida har deres førstnevnte datter fått spesielt mye oppmerksomhet i media etter at det ble kjent at hun hadde opprettet en OnlyFans-konto, noe som 18-åringens far uttrykte sitt misnøye om tidligere denne uka.

Når slår Richards tilbake mot farens kritikk, og hyller samtidig den eldste dattera på Instagram.

- Skulle ønske jeg hadde selvtilliten

På OnlyFans abonnerer brukere på ulike kontoer som kan dele og tjene penger på innholdet sitt, hvorav mye er for et eldre publikum.

Shanna Moakler (47), Cardi B (29), Larsa Pippen (47) og Bella Thorne (24) er blant kjendisene som har opprettet en konto på nettstedet.

Nå ser det også ut til at 51-åringen er en tilhenger av den eksplisitte hjemmesida, og i en Instagram-post hyller nå Richards datteras mot etter den enorme kritikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.