Bjarne Brøndbo:

Slått ut av corona

Bjarne Brøndbo ble smittet av viruset før jul.

CORONASYK: Bjarne Brøndbo fikk kjenne på coronavirusets krefter da han ble smittet rett før jul. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
CORONASYK: Bjarne Brøndbo fikk kjenne på coronavirusets krefter da han ble smittet rett før jul. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
LES ALT OM CORONA

D.D.E.-vokalisten Bjarne Brøndbo (57) gikk inni i julefeiringa med en positiv coronatest. Det avslører han selv til NRK.

- Jeg kjente at smaken i munnen og luktesansen forandret seg, forteller han.

Tap av smak- og luktesans er et velkjent symptom på coronasmitte, og ikke overraskende var det nettopp det han opplevde. 57-åringens bror Eskil Brøndbo, som også er en del av trønderbandet, hadde testet positivt bare få dager tidligere.

- Jeg kan si det så enkelt som at riskremen og kålgrøten smakte akkurat det samme, forteller en lattermild 57-åring til NRK.

For familien Brøndbo, og mange andre, ble det dermed en julefeiring sterkt preget av viruset som har herjet i landet i snart to år. Ifølge artisten ble de helt slått ut, og tilbrakte store deler av høytida sovende i hver sin stol.

Nå, omtrent to uker etter at formen begynte å skrante, er artisten heldigvis på bedringens vei.

- Jeg var redd for at dette skulle henge i, men det ser ut som jeg kommer meg fortere enn fryktet. Til og med smak- og luktesans er på vei tilbake, så nå ser jeg lyst på livet. Nå er det bare om å gjøre å ikke spise for mye, fleiper han.

SLITER: Malin Nesvoll, best kjent som «Makeupmalin» fikk corona i 2020, og én ting sliten hun fortsatt med. Video: Celina Morken. Reporter: Thea Hope Vis mer

Jubileum

Nå gjelder det for D.D.E.-vokalisten å holde seg frisk. I mars er det nemlig planlagt en helt spesiell konsert.

26. mars inntar D.D.E. Trondheim Spektrum for å kjøre i gang jubileumskonsert, da bandet fyller hele 30 år.

Om smittesituasjonen tillater konsert eller ikke er for tidlig å si, men Brøndbo forsikrer at om det blir slik, skal det bli tidenes opplevelse for både dem selv og publikum.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer