Fredrik Skavlan

Sleit med å finne balansen. En gjest i 2002 forandret alt for Fredrik Skavlan

Fredrik Skavlan fant brikken som fikk livet til å falle på plass.

SKJØT GULLFUGLEN: Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie er i dag samboere og har to barn sammen. Før de traff hverandre i 2002 sleit Skavlan med å finne fotfeste. Foto: Ole-Tommy Pedersen / Dagbladet
SKJØT GULLFUGLEN: Fredrik Skavlan og Maria Bonnevie er i dag samboere og har to barn sammen. Før de traff hverandre i 2002 sleit Skavlan med å finne fotfeste. Foto: Ole-Tommy Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det finnes få norske programledere som har oppnådd like stor skandinavisk suksess som Fredrik Skavlan (51). Med talkshowet oppkalt etter etternavnet hans, når han ut til hundretusenvis ukentlig på NRK.

Før den tid hadde han derimot en lang karriere som programleder på både radio og TV. Mange husker kanskje «Først og sist», som gikk på statskanalen fra 1998 til 2007. Sett bort fra at dette var et stort løft for karrieren hans, forandret programlederrollen også livet hans.

I NRK-serien «Datoen» snakker Skavlan denne uka ut om hvordan et kaotisk og rastløs privatliv ble snudd på hodet i 2002.

Vanskelig balanse

Han var en av landets mest kjente menn på starten av 2000-tallet. Han hadde allerede tre barn fra et tidligere forhold, som han hadde annenhver uke. Likevel var det vanskelig å finne en balanse.

- Livet mitt så fetere ut enn det føltes. Jeg fant ikke fotfeste i mitt private liv, og annenhver uke var jeg alenepappa til tre små barn. Det var enten jobb eller så var det familie, sier han i NRK-serien, som for øvrig ble inspirert av en reportasje i Dagbladet Magasinet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer