Katy Perry:

Sleit med indre drakamp: - Jeg skammet meg over at jeg hadde disse tankene

Popstjernas direktesendte intervju tok en mørk vending.

ÅPNER OPP: I en lang livesending fortalte Katy Perry åpenhjertig om problemene sine. Det ble en tårevåt affære, og sto i sterk kontrast til hvordan vi som oftest ser henne: Smilende og blid. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP, NTB scanpix
ÅPNER OPP: I en lang livesending fortalte Katy Perry åpenhjertig om problemene sine. Det ble en tårevåt affære, og sto i sterk kontrast til hvordan vi som oftest ser henne: Smilende og blid. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Popartisten Katy Perry (32) er i vinden om dagen. Hun slapp akkurat det nye albumet «Witness», spilte på minnekonserten i Manchester og har gjort mange intervjuer i det siste.

Hennes siste prosjekt var en 96 timer lang livesending, som inkluderte en terapisesjon med doktor Siri Sat Nam Singh. Han leder til vanlig programmet «The Therapist».

Diskusjonen dem imellom varte i nærmere en time, og dreiet seg spesielt om artistens selvbilde. Der kom det fram at popstjerna ofte skiller mellom karakteren Katy Perry og kvinnen Katheryn Elizabeth Hudson, som hun egentlig heter.

Skillet har vært spesielt tungt å opprettholde i perioder med alkoholisme, depresjon og selvmordstanker.

- Skammet meg

Medier som Huffington Post, NDTV og svenske Expressen har omtalt saken, som bare er en av flere oppsiktsvekkende ting som ble kjent i livesendinga.

«Roar»-sangeren kan blant annet fortelle om en tung periode med alkoholisme, som seinere bød på andre problemer. Hun sier at hun skammet seg over situasjonen, og hadde i perioder tanker om selvskading.

- Men selvfølgelig, Katy Perry er jo såpass sterk. Jeg skammet meg over at jeg hadde disse tankene, over at jeg var såpass langt nede og deprimert, sier hun i intervjuet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer