Meghan Markle og prins Harry:

Slektningen hennes ble halshogget av prins Harrys forfedre

Slektsgranskere har funnet en alt annet enn hyggelig familiehistorie.

SLEKTSGRANSKING: I en ny undersøkelse viser det seg at en av prins Harrys forfedre sørget for at en bak i kjærestens slekt mistet hodet sitt Foto: NTB Scanpix
SLEKTSGRANSKING: I en ny undersøkelse viser det seg at en av prins Harrys forfedre sørget for at en bak i kjærestens slekt mistet hodet sitt Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Med moderne genforskning og tilgjengelige arkiver, har det aldri vært enklere å ta et dypdykk i sin egen slektshistorie. Det har blant andre det mye omtalte paret prins Harry (33) og skuespillerstjerna Meghan Markle (36) fått erfare.

Ifølge The Telegraph viser det seg nemlig at en av forfedrene til prins Harry, kong Henry den åttende, skal ha sørget for Lord Hussey, som var bak i Markles slekt, ble halshogget.

Han ble beordret drept etter flere år i kongens tjeneste. Hussey ble slått til ridder i 1497 som følge av sin innsats, men ble drept i 1536. Kongen følte ikke at Hussey gjorde nok under et opprør, og sørget derfor at hans lojale lakei ble kvitt hodet sitt.

Den drepte lorden var tipp-tipp-oldefaren til kaptein Christopher Hussey. Han forlot England på 1650-tallet og ble grunnleggeren av Nantucket, en by i den amerikanske delstaten Massachusetts. Ti generasjoner seinere, i et nytt amerikansk slektstre, dukker Thomas W. Markle opp, faren til Meghan Markle.

I undersøkelsen av Markles slektstre, gjort av avisa, skal Markles familie også ha blitt fratatt land og rikdom etter å ha mistet støtten fra folket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer