Lisa Kudrow:

Slet med eget kroppsbilde

«Friends»-stjerna åpner opp om den vanskelige tida under innspillinga av den populære serien.

SLET: Lisa Kudrow synes det var vanskelig å se seg selv på TV, når «Friends» rullet over skjermene. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB
SLET: Lisa Kudrow synes det var vanskelig å se seg selv på TV, når «Friends» rullet over skjermene. Foto: Broadimage/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Lisa Kudrow (59) vil for mange alltid være synonymt med «Phoebe Buffay». I ti år spilte hun den ikoniske rollen i den populære komiserien «Friends»

Men tross populæriteten og statusen, var tida under innspillinga langt fra lett for skuespilleren, som lenge slet med sitt eget kroppsbilde, skriver E.

AVSLØRER: David Schwimmer og Jennifer Aniston kommer med denne heftige avsløringen under «Friends: The Reunion». Video: HBO Nordic Vis mer

Kudrow gjestet nylig podkasten «Podcrushed». Der åpnet hun opp om hvor usikker hun var på seg selv under innspillinga av serien.

I podkasten kan 59-åringen fortelle at hun pleide å tro at usikkerheten hennes stammet fra kostymer med dårlig fasong og passform.

- Å se meg selv på showet i de klæra, og så se Courtney og Jennifer i sine fikk meg til å tenkte: «Åh, de kan klær, så de kan fortelle kostymedesigneren nøyaktig hvor de skal sy det inn».

VONDT: Under innspillingen til en episode av «Friends», snublet skuespiller Matt LeBlanc slik at skulderen hans forsvant ut av ledd. Video: HBO Nordic. Vis mer

Trengte hjelp med kostymene

Etter hvert ba hun sine medskuespiller bli med henne på kostymeprøver for å hjelpe henne. Men selv det gjorde ingen forskjell på tankene hun hadde i hodet.

- Jeg prøver ikke å si at jeg var overvektig, for det var jeg ikke. Jeg hadde bare ingen anelse om den faktiske formen på kroppen min.

Det er imidlertid ikke første gang 59-åringen åpner opp om sin egen usikkerhet.

Tidligere har den populære skuespilleren fortalt om hvordan hun følte seg som «fjell» ved siden av Courtney Cox (58) og Jennifer Aniston (53), som henholdsvis spilte Monica Geller og Rachel Green i serien.

- Du ser deg selv på tv, og tenker: «Herregud, jeg ser ut som et fjell». Og jeg var allerede større enn Courteney og Jennifer, jeg følte meg som et fjell da jeg sto ved siden av dem, sier hun i podkasten, ifølge svenske Expressen.

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

Aksepterte det

Etter hvert aksepterte «Friends»-ikonet at utseendet hennes ikke betydde noe når det kom til karrieren hennes.

- Jeg husker jeg sa til meg selv «Du går ikke for romantiske komedier, eller romantisk hovedrolle, det gjør du ikke. Det er ikke en morsom rolle for deg uansett, så slå den av. Det er OK , du kan se bra ut som du er».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer