«Paradise Hotel Sverige»

Sletter «Paradise»-sesong etter overgrepsanklager

Nent Group fjerner hele sesongen etter overgrepsanklager.

ANMELDES: En av de mannlige deltakerne bli nå anmeldt for overgrepsanklager på luksushotellet i Mexico. Foto: Patricia Recourt/Viaplay
ANMELDES: En av de mannlige deltakerne bli nå anmeldt for overgrepsanklager på luksushotellet i Mexico. Foto: Patricia Recourt/Viaplay Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at realitysuksessen «Paradise Hotel» har vært sentrum for en rekke kontroverser og skandaler gjennom åra. Den svenske versjonen er intet unntak.

Denne uka får seerne være vitne til at en av de mannlige deltakerne, Toby Johnson, blir kastet ut av luksushotellet i Mexico.

Produksjonen velger nemlig å sende 21-åringen tilbake til Sverige, etter at to av jentene på hotellet forteller at de har blitt utsatt for seksuelle overgrep av ham.

Det har fått Nent Group, produksjonsselskapet bak realityserien, til å ta grep, ifølge Expressen.

Anmelder

Etter at anklagene nådde svenske medier tirsdag, har nemlig hele den 14. sesongen av «Paradise Hotel» blitt fjernet fra strømmetjenestene Viaplay og Viafree.

Hendelsen har også blitt politianmeldt.

I en pressemelding uttaler Nordic Entertainment Group følgende:

«Nordic Entertainment Group har valgt å pause den pågående sesongen av Paradise Hotel etter at ny informasjon med anklager om overgrep har kommet. En politianmeldelse blir gjort i samråd med to kvinnelige deltakere».

- Det føles bra

I ukas første episode, som ble sendt i Sverige mandag, kommer Johnson inn i programmet igjen etter en periode på utsida. Det tar imidlertid ikke lang tid før han blir bedt om å forlate hotellet igjen, etter det som skal ha vært gjentatte regelbrudd, ifølge svenske Expressen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer