FJERNET KONTOEN: Justin Bieber har slettet Instagram-kontoen sin, etter en dramatisk siste tid i sosiale medier. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP, NTB scanpix
FJERNET KONTOEN: Justin Bieber har slettet Instagram-kontoen sin, etter en dramatisk siste tid i sosiale medier. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP, NTB scanpixVis mer

Slettet Instagram-kontoen sin etter dramadøgn

Justin Bieber fikk nok. 

(Dagbladet): Popsensasjonen Justin Bieber (22) har slettet profilen sin på Instagram.

Den kanadiske sangeren hadde over 77 millioner følgere, som ikke lenger kan se det unge stjerneskuddets bilder. Det skriver Mashable.

Dette kommer i kjølvannet av at han ba fansen slutte å plage sin 17 år gamle flamme, modellen Sofia Richie.

Under et bilde på kontoen oppfordret Bieber fansen til å la Richie være i fred, men det lot seg ikke gjøre. Derfor truet han fansen med å gjøre kontoen privat, slik at «bare» de 77 millionene som fulgte ham kunne se innholdet han la ut.

Nå har popidolet gått et steg lenger, og slettet hele kontoen sin. Prøver man å søke den opp på appen eller gå inn på den på nettet, får man beskjed om at siden ikke finnes.

Kranglet i sosiale medier

Forrige uke begynte romanseryktene å svirre rundt popstjerna Bieber og 17 år gamle Richie.

Den flørtende duoen har blitt avbildet sammen en rekke ganger den siste tida, blant annet mens de leier hender i Japan.

Bieber delte flere bilder sammen med Richie på Instagram, som er artist Lionel Richies datter, noe som ikke har vært særlig populært hos fansen.

Dette har heller ikke gått ubemerket hen hos Biebers ekskjæreste, Selena Gomez (24), som han var i et av-og-på forhold med fra 2011 til 2013.

«Hvis du ikke håndterer hatet, slutt å dele bilder av kjæresten din. Dette bør være spesielt mellom dere to. Ikke vær sint på fansen din. De elsker deg», kommenterte Gomez under et av bildene av paret.

Og så var det i gang. «Sorry»-sangeren svarte nemlig Gomez med å beskylde henne for å bare ha vært sammen med ham «for å bli kjent».

- Håper alle kan være snille

«Det er gøy å se at mennesker som brukte meg for oppmerksomhet, kommer med pekefingeren. Trist. Bare kjærlighet», skrev han i kommentarfeltet og fulgte opp med:

«Jeg er ikke den som mottar hat. Håper alle kan være snille mot vennene mine og mot hverandre. Og ja, jeg elsker mine beliebers.»

Krangelen stoppet ikke der. Bieber hevdet også at Gomez hadde vært utro med tidligere One Direction-medlem Zayn Malik i kommentarfeltet, skriver Daily Mail.

Gomez har ifølge Mashable lagt seg flat etter konflikten.

På Snapchat-kontoen sin skrev hun at krangelen var «egoistisk og meningsløs».

Fansen reagerer

Det var nærmere klokka halv ni i dag tidlig at Bieber slettet kontoen. Han har fått hard kritikk fra fansen i sosiale medier, som nå lurer på hva som skjer.

«Krisealarm alle sammen stå opp, Justib Bieber slettet Instagram-kontoen sin OMG OMG OMG Jeg er sjokkert», skriver brukeren @Nathan_Triska.

«Justin Bieber har deaktiviert Instagram jeg OMKOMMER», skriver den berørte fanen @westonkourty1.

Flere andre har kastet seg på, og meldingene på Twitter deles som bare det. I kommentarfeltet under bildene til Gomez på Instagram tordner også meldingene, bestående av både gratulasjoner og hat fra sinte fans.

Verst går det imidlertid ut over kommentarfeltet til Biebers 17 år gamle flamme, som blir bedt om å «dra til helvete» av illsinte fans.

Bieber har så langt ikke kommentert saken.