Angrepet i Manchester:

Slettet Manchester-melding etter hets fra fansen

Kim Kardashian ble kritisert for å glemme folket.

FIKK KRITIKK: Realitystjerna Kim Kardashian forsøkte å komme med en melding om angrepet i Manchester. Etter kritikk fra flere fans, slettet hun innlegget. Foto: NTB scanpix
FIKK KRITIKK: Realitystjerna Kim Kardashian forsøkte å komme med en melding om angrepet i Manchester. Etter kritikk fra flere fans, slettet hun innlegget. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Seint mandag kveld ble minst 22 mennesker drept og 59 skadd da en Ariana Grande-konsert i Manchester ble angrepet av en selvmordsbomber. Flere av de drepte og skadde er barn. 22 år gamle Salman Abedi er hovedmistenkt i saken.

I kjølvannet av den tragiske hendelsen har flere uttalt seg. Familiemedlemmer, medmennesker og beboere i Manchester har skrevet sine siste hilsener på sosiale medier og i avisene.

Flere musikere har også kommet med meldinger og beklagelser, blant annet rettet mot Grande (23) - som kom tilsynelatende uskadd fra hendelsen. Da realitystjerna Kim Kardashian West forsøkte å gjøre det samme, fikk hun imidlertid en storm mot seg. Flere var nemlig svært misfornøyde med måten hun forsøkte å få fram budskapet på.

Slettet etter kritikk

All kritikken kan ha bidratt til at hun nå har valgt å slette meldingen.

Det var The Huffington Post som først omtalte saken. På Twitter og Facebook la Kardashian ut en melding med følgende innhold:

«Konserter skal være et sted der man skal slippe seg løs og ha det gøy. Så skummelt å ikke føle seg trygg i verden. Jeg elsker deg, Ariana Grande», skrev Kardashian på Twitter - sammen med et bilde av de to.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer