Odd-Magnus og Tinashe Williamson:

Slik annonserer ekteparet baby-nyheten

Komiker Odd-Magnus Williamson og kona Tinashe fikk sitt første barn sammen.

FIKK EN DATTER: Komiker Odd-Magnus Williamson og kona Tinashe bekrefter at de er blitt foreldre. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
FIKK EN DATTER: Komiker Odd-Magnus Williamson og kona Tinashe bekrefter at de er blitt foreldre. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Komiker og skuespiller Odd-Magnus Williamson (37) og kona Tinashe Williamson (32) er blitt foreldre til en liten datter.

Det annonserer sistnevnte, på noe utradisjonelt vis, via Instagram.

«Ok da så så det ikke helt sånn ut, MEN i går kom vår nydelige datter til verden med planlagt keisersnitt. Vi er veldig forelsket», skriver den nybakte mora til et oppstilt bilde av fødselen.

- Koser oss masse

32-åringen bekrefter også babynyheten i en SMS til Dagbladet:

- Vi koser oss masse og er veldig forelsket, skriver hun.

Det var i oktober i fjor at ekteparet, som giftet seg i 2015, røpet at de ventet sitt første barn sammen. Også den gang med en noe annerledes Instagram-annonsering.

Svangerskapet til Tinashe Williamson, som har dattera India fra et tidligere forhold, har ikke gått ubemerket hen på sosiale, så vel som tradisjonelle medier.

I januar fortalte 32-åringen åpenhjertig om hvordan beslutningen om keisersnitt ble møtt med hets fra følgere på Instagram.

- Man får kommentarer om at det er den lette veien ut, at man ikke vil ødelegge der nede. Enkelte har sagt at jeg er «too posh to push». Altså, det er helt sykt, fortalte hun blant annet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer