Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Odd-Magnus og Tinashe Williamson:

Slik annonserer ekteparet baby-nyheten

Komiker Odd-Magnus Williamson og kona Tinashe fikk sitt første barn sammen.

FIKK EN DATTER: Komiker Odd-Magnus Williamson og kona Tinashe bekrefter at de er blitt foreldre. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
FIKK EN DATTER: Komiker Odd-Magnus Williamson og kona Tinashe bekrefter at de er blitt foreldre. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Komiker og skuespiller Odd-Magnus Williamson (37) og kona Tinashe Williamson (32) er blitt foreldre til en liten datter.

Det annonserer sistnevnte, på noe utradisjonelt vis, via Instagram.

«Ok da så så det ikke helt sånn ut, MEN i går kom vår nydelige datter til verden med planlagt keisersnitt. Vi er veldig forelsket», skriver den nybakte mora til et oppstilt bilde av fødselen.

- Koser oss masse

32-åringen bekrefter også babynyheten i en SMS til Dagbladet:

- Vi koser oss masse og er veldig forelsket, skriver hun.

Det var i oktober i fjor at ekteparet, som giftet seg i 2015, røpet at de ventet sitt første barn sammen. Også den gang med en noe annerledes Instagram-annonsering.

Vi har laget oss en baby!

Et innlegg delt av Odd-Magnus Williamson (@oddmagnusw)

Svangerskapet til Tinashe Williamson, som har dattera India fra et tidligere forhold, har ikke gått ubemerket hen på sosiale, så vel som tradisjonelle medier.

I januar fortalte 32-åringen åpenhjertig om hvordan beslutningen om keisersnitt ble møtt med hets fra følgere på Instagram.

- Man får kommentarer om at det er den lette veien ut, at man ikke vil ødelegge der nede. Enkelte har sagt at jeg er «too posh to push». Altså, det er helt sykt, fortalte hun blant annet.

- Ingen enkel utvei

Den vordende mora forklarte videre at det er en kombinasjon av smalt bekken og fødselsangst som har fått henne til å velge to planlagte keisersnitt. Hun kom i sin tid også til verden med keisersnitt.

- Man skal ikke ha dårlig samvittighet, uansett grunn. Og uansett, folk kan kanskje tro at man gjør det her fordi man ikke vil revne nedentil, men de kutter jo faktisk opp magen min for å få babyen ut. Ingen skal si at det her er noen enklere utvei, fortalte hun.

Williamson opplevde å få støtende kommentarer på bakgrunn av avgjørelsen, noe modellen raskt tok et oppgjør med.

Til sine 25 000 følgere delte hun derfor et bilde med følgende budskap: «Det er ikke alltid en vaginal fødsel er det beste for mor og barn. Det blir planlagt keisersnitt også denne gangen».

Henrik Thodesen kom sammen med kameratens kjæreste, Tinashe Bakasa Roll, da Gucci åpnet butikk i oslo. Video: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!