Markus Neby og Andrine Hegerberg:

Slik bekrefter de forholdet

Markus Neby og Andrine Hegerberg har funnet lykken med hverandre.

NYTT PAR: Markus Neby og Andrine Hegerberg har funnet lykken med hverandre. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør / NTB Scanpix
NYTT PAR: Markus Neby og Andrine Hegerberg har funnet lykken med hverandre. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juni avslørte radioprofil Markus Neby (27) en personlig nyhet på direkten under morgenshowet «P3morgen». Da kunne han nemlig meddele at han hadde fått seg kjæreste.

Det var under en samtale med Silje Nordnes (34) og Ronny Brede Aase (32), som han leder programmet sammen med, at Neby avslørte sin nye sivilstatus. Det gjorde han ved å fortelle at han at han var på vei hjem fra en barnebursdag med kjæresten sin da et uvær traff Oslo.

- Jeg kjørte hjem med kjæresten min. Hun kan kjøre bil og har bil, sa blant annet Neby i samtalen, hvorpå kollegene gratulerte ham.

Delte bilde på Instagram

Neby har imidlertid ikke villet avsløre hvem hans utkårede er, men søndag avslører han på Instagram at det er fotballstjerna Andrine Hegerberg (26) som har kapret hjertet hans.

Den siste tida har de begge delt bilder av hverandre i sosiale medier, der det ser ut til at de koser seg på sommerferie sammen. Dette har i all hovedsak foregått på Instagrams historiefunksjon, men søndag la Hegerberg ut et bilde på sin Instagram-profil av seg og Neby.

Bildet viser de to under et teppe eller et håndkle, med teksten «Kjøle».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer