Markus Neby og Andrine Hegerberg:

Slik bekrefter de forholdet

Markus Neby og Andrine Hegerberg har funnet lykken med hverandre.

NYTT PAR: Markus Neby og Andrine Hegerberg har funnet lykken med hverandre. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør / NTB Scanpix
NYTT PAR: Markus Neby og Andrine Hegerberg har funnet lykken med hverandre. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juni avslørte radioprofil Markus Neby (27) en personlig nyhet på direkten under morgenshowet «P3morgen». Da kunne han nemlig meddele at han hadde fått seg kjæreste.

Det var under en samtale med Silje Nordnes (34) og Ronny Brede Aase (32), som han leder programmet sammen med, at Neby avslørte sin nye sivilstatus. Det gjorde han ved å fortelle at han at han var på vei hjem fra en barnebursdag med kjæresten sin da et uvær traff Oslo.

- Jeg kjørte hjem med kjæresten min. Hun kan kjøre bil og har bil, sa blant annet Neby i samtalen, hvorpå kollegene gratulerte ham.

Delte bilde på Instagram

Neby har imidlertid ikke villet avsløre hvem hans utkårede er, men søndag avslører han på Instagram at det er fotballstjerna Andrine Hegerberg (26) som har kapret hjertet hans.

FOTBALLSTJERNE: Andrine Hegerberg (til høyre) er Markus Nebys nye kjæreste. Hun er fotballspiller, og for øvrig også søsteren til Ada Hegerberg (til venstre). Foto: NTB Scanpix
FOTBALLSTJERNE: Andrine Hegerberg (til høyre) er Markus Nebys nye kjæreste. Hun er fotballspiller, og for øvrig også søsteren til Ada Hegerberg (til venstre). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den siste tida har de begge delt bilder av hverandre i sosiale medier, der det ser ut til at de koser seg på sommerferie sammen. Dette har i all hovedsak foregått på Instagrams historiefunksjon, men søndag la Hegerberg ut et bilde på sin Instagram-profil av seg og Neby.

Bildet viser de to under et teppe eller et håndkle, med teksten «Kjøle».

View this post on Instagram

Kjøle.

A post shared by Andrine Stolsmo Hegerberg (@andrinestolsmo) on

I kommentarfeltet er det flere som har skrevet hyggelige kommentarer, og blant andre har Nebys «P3morgen»-kollega Silje Nordnes kommentert tre hjerter.

Som følge av Hegerbergs bilde la Neby også ut et, der han bekrefter at duoen er kjærester.

- Jeg vil også legge ut kjærestebilde! skriver han til et bilde av de to på fjelltur.

View this post on Instagram

Jeg vil også legge ut kjærestebilde! #kjøle

A post shared by markusneby (@markusneby) on

Hemmelige kjærester

Det kan se ut til at det er en gjentakende trend for «P3morgen»-programlederne å holde kjærestene sine hemmelige. Like før jul kunne nemlig Silje Nordnes avsløre at hun hadde fått seg ny kjæreste, men det var ikke før i mars at det ble kjent hvem hennes heldige utkårede var.

RADIOGJENG: Markus Neby er programleder i «P3morgen» sammen med Ronny Brede Aase og Silje Nordnes. Her med Live Nelvik. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
RADIOGJENG: Markus Neby er programleder i «P3morgen» sammen med Ronny Brede Aase og Silje Nordnes. Her med Live Nelvik. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Det var Neby som kunne røpe at Nordnes hadde funnet lykken med artisten Fay Wildhagen (25). Det gjorde han da radiotrioen gjestet «Lindmo».

Avsløringen kom mens Neby snakket om hvor nært P3-trioen har kommet hverandre, og Nordnes så noe sjokkert ut da kollegaen plutselig uttalte følgende:

- Vi har for eksempel aldri sagt på radioen at Silje er sammen med artist og låtskriver Fay Wildhagen.

Avsløringen sørget for stor applaus blant publikum, og mye tydet på at Nordnes ikke så den komme. I ettertid viste det seg at heller ikke Wildhagen var kjent med at hun ville bli navngitt på «direkten», men at hun fikk en «heads up» på SMS så snart innspillingen var ferdig.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer