LYKKELIGE: Stjerneparet planlegger bryllup avslørte de tirsdag denne uken. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Stjerneparet planlegger bryllup avslørte de tirsdag denne uken. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kit Harington og Rose Leslie:

Slik bekrefter «Game of Thrones»-paret forlovelsen

På skjermen hadde de en flørt. I kulissene begynte varme følelser å oppstå.

Den britiske skuespilleren Kit Harington (30) har blitt verdensberømt for sin rolle som den tøffe krigeren Jon Snow i TV-serien «Game of Thrones».

30-åringen kan ikke bare takke den populære serien for karrieren sin, men også for at han ble introdusert til kjæresten Rose Leslie (30) på settet. Hun spilte Ygritte i serien, og forførte Snow etter at han hadde tatt henne til fange.

Paret har vært i av-og-på forhold siden de spilte mot hverandre på TV-skjermen i 2012, men i mai avslørte Harington at de hadde også hadde flyttet sammen. Tirsdag kom nok en ny gledelig nyhet fra stjerneparet.

Brukte avisa

Nå har de nemlig forlovet seg og planlegger bryllup.

Den hyggelige nyheten ble publisert tirsdag i den britiske avisa The Times under seksjonen «forestående bryllup»:

«Det annonseres om forlovelse mellom Kit, yngste sønn til David og Deborah Harington av Worcestershire, og Rose, midterste datter til Sebastian og Candy Leslie av Aberdeenshire»

PÅ TRYKK I AVISA: Slik så kunngjøringen om forlovelsen ut. Foto: NTB Scanpix
PÅ TRYKK I AVISA: Slik så kunngjøringen om forlovelsen ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret følger i fotsporene til skuespillerkollegaene, Benedict Cumberbatch (41) og Sophie Hunter (39) ved å annonsere forlovelsen på tradisjonelt vis i avis.

I 2014 avslørte nemlig også den britiske duoen at de skulle gifte seg ved å sette inn en notis i The Times.

TRADISJONELLE: Tre år tidligere avslørte Benedict Cumberbatch at han hadde forlovet seg med Sophie Hunter i samme avis som Kit og Rose. Foto: NTB Scanpix
TRADISJONELLE: Tre år tidligere avslørte Benedict Cumberbatch at han hadde forlovet seg med Sophie Hunter i samme avis som Kit og Rose. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forelsket seg på Island

Kit Harington er kjent for å verne godt om privatlivet sitt, og ønsker ikke å si så mye om forholdet til skuespillerkollegaen.

- Det er like mye hennes forhold som det er mitt, så jeg kan ikke snakke for oss begge. Men vi er veldig, veldig lykkelige sammen. Så mye kan jeg fortelle.

I fjor vår avslørte derimot 30-åringen at han forelsket seg i Leslie under sesong to - da de spilte inn TV-serien på Island.

SISTE EPISODE: Her er en sniktitt på finalen av «Game of Thrones» sesong 7. Video: HBO Vis mer

- Landet er vakkert, nordlyset er magisk og det var der jeg forelsket meg. Hvis man allerede er tiltrukket av noen og man deretter skal spille kjærester på film, så er det veldig lett å forelske seg, fortalte han til Vogue Italia, ifølge E! News.

Det var Leslie sin karakter, Ygritte, som i 2012 forførte Jon Snow i en hule og stjal dyden hans. Det var den første sexscenen for begge skuespillerne.

I virkeligheten mistet 30-åringen jomfrudommen tidlig i tenårene.

- Min opplevelse var ikke så ukonvensjonell som i en hule. Det var en typisk tenårings-ting. Det skjedde på en fest, og jeg var nok for ung, fortalte Kit til Elle i januar.

- Jeg tror jenta og jeg bare hadde lyst til å gjøre det. Enten så venter man og gjør det på den riktige måten eller så er man ung og bestemmer seg for å få det overstått.