Katie Holmes og Emilio Vito Jr.

Slik bekrefter stjerna forholdet

Hollywood-stjerna har funnet kjærligheten på ny.

FANT KJÆRLIGHETEN PÅ NY: Skuespiller Katie Holmes har fått en ny mann i livet sitt. Foto: Evan Agostini / Invision /AP / NTB
FANT KJÆRLIGHETEN PÅ NY: Skuespiller Katie Holmes har fått en ny mann i livet sitt. Foto: Evan Agostini / Invision /AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I flere måneder har det florert romanserykter rundt Hollywood-stjerna Katie Holmes (42) og kokken Emilio Vitolo Jr. (33).

Duoen har de siste månedene blitt avbildet i hete omfavnelser og på spaserturer hånd i hånd i New York.

Siden september har de holdt kortene tett til brystet hva gjelder å uttale seg eller bekrefte forholdet, men nå har imidlertid pipa fått en annen lyd.

- Elsker deg

Fredag fylte nemlig skuespilleren 42 år og i den anledning delte hennes utkårede en kjærlighetserklæring på Instagram.

Innlegget tolker flere medier som en bekreftelse på forholdet, deriblant Us Weekly. Dette er også første gangen noen av dem deler et bilde av hverandre i sosiale medier.

«Den mest fantastiske, snilleste og vakreste personen. Hver gang jeg ser ansiktet ditt får det meg til å smile. Gratulerer med dagen! Elsker deg», skriver han til et bilde hvor Holmes sitter på fanget hans og de smiler varmt til hverandre.

I kommentarfeltet renner det inn med gratulasjoner til stjerna, og Holmes har selv benyttet anledningen til å legge igjen en kommentar.

«Tusen takk, min kjære. Jeg elsker deg også», skriver hun etterfulgt av flere emojier i røde hjerter.

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Driver restaurant

Emilio er for øvrig sønnen til den italienske kokken Emilio Vitolo Sr. Han vokste opp med å jobbe for farens kjente restaurant Ballato i New York, og driver nå det populære spisestedet med sine to brødre.

Ifølge Harpers Bazaar er restauranten populær blant kjendisene, og stjerner som Joe Jonas (31) og Rihanna (32) har avlagt et besøk der. Emilio har også vært innom skuespilleryrket, og har vært å se i serier som «Royal Pains» og «Inside Amy Schumer».

Han blir også å se i den kommende filmen «The Birthday Cake» sammen med stjerner som Ewan McGregor (49) og Val Kilmer (60).

SKJELLER UT CREWET: Tom Cruise skjeller ut filmcrewet under innspillingen av «Mission: Impossible 7» etter at to i crewet hadde stått for nærme hverandre. Reporter: Christian Roth Christensen Foto/video: Paramount Picures/NTB/Dagbladet Vis mer

Katie Holmes ferske forhold kommer åtte år etter at ekteskapet med Hollywood-stjerna Tom Cruise (58) tok slutt.

Da skilsmissen fant sted i 2012, var det Holmes som fikk omsorgsretten for deres felles datter, 14 år gamle Suri Cruise.

Åpnet seg om ekteskapet

I et intervju fra tidligere i år med magasinet InStyle, innrømmet 42-åringen at den første tida etter bruddet var tøff. Holmes tok med seg dattera, som da var seks år gammel, til New York, der de siden har skapt seg et nytt liv.

- Den tida var intens. Det var veldig mye oppmerksomhet, og på toppen av det hele hadde jeg et lite barn, sa «Dawson's Creek»-skuespilleren, og la til at hun fikk mye hjelp fra folk rundt seg.

MOR OG DATTER: Her er Katie Holmes avbildet med dattera Suri Cruise i 2018. Foto: Kristina Bumphrey / Starpix / REX / NTB
MOR OG DATTER: Her er Katie Holmes avbildet med dattera Suri Cruise i 2018. Foto: Kristina Bumphrey / Starpix / REX / NTB Vis mer

Hun mintes hvordan hun fikk nye venner, og hvordan hjelp fra uventet hold bidro til å gjøre hverdagen lettere. Spesielt én hendelse husker Holmes godt fra denne tida.

- Det var et fantastisk øyeblikk der jeg tror jeg faktisk gråt. Suri var seks eller sju, og hun sov over hos en venn mens jeg var på Lincoln Center og så en ballettforestilling. Klokka 10 ringte Suri og spurte om jeg kunne komme og hente henne. Jeg hoppet i en drosje, og plukket henne opp. Hun var helt utslitt, og sovnet på vei hjem, sa hun, og fortsatte:

- Da vi kom til bygningen vår, åpnet drosjesjåføren bildøra og hjalp meg så hun ikke skulle våkne. Han hjalp meg med å bære henne inn. Han var så utrolig snill.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer