Katie Holmes og Emilio Vito Jr.

Slik bekrefter stjerna forholdet

Hollywood-stjerna har funnet kjærligheten på ny.

FANT KJÆRLIGHETEN PÅ NY: Skuespiller Katie Holmes har fått en ny mann i livet sitt. Foto: Evan Agostini / Invision /AP / NTB
FANT KJÆRLIGHETEN PÅ NY: Skuespiller Katie Holmes har fått en ny mann i livet sitt. Foto: Evan Agostini / Invision /AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I flere måneder har det florert romanserykter rundt Hollywood-stjerna Katie Holmes (42) og kokken Emilio Vitolo Jr. (33).

Duoen har de siste månedene blitt avbildet i hete omfavnelser og på spaserturer hånd i hånd i New York.

Siden september har de holdt kortene tett til brystet hva gjelder å uttale seg eller bekrefte forholdet, men nå har imidlertid pipa fått en annen lyd.

- Elsker deg

Fredag fylte nemlig skuespilleren 42 år og i den anledning delte hennes utkårede en kjærlighetserklæring på Instagram.

Innlegget tolker flere medier som en bekreftelse på forholdet, deriblant Us Weekly. Dette er også første gangen noen av dem deler et bilde av hverandre i sosiale medier.

«Den mest fantastiske, snilleste og vakreste personen. Hver gang jeg ser ansiktet ditt får det meg til å smile. Gratulerer med dagen! Elsker deg», skriver han til et bilde hvor Holmes sitter på fanget hans og de smiler varmt til hverandre.

I kommentarfeltet renner det inn med gratulasjoner til stjerna, og Holmes har selv benyttet anledningen til å legge igjen en kommentar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer