HEKTISK: For Leif Einar Lothe og Randi Sørum har gått slag i slag etter «Farmen kjendis». Han spiller rundt om i hele landet og stiller stadig til intervjuer. Sørum håper hverdagen stabiliserer seg snart, så hun får sett mer til kjæresten. Her utenfor Grand hotel i Oslo fredag 28. april. Foto: Christian Roth Christensen 
HEKTISK: For Leif Einar Lothe og Randi Sørum har gått slag i slag etter «Farmen kjendis». Han spiller rundt om i hele landet og stiller stadig til intervjuer. Sørum håper hverdagen stabiliserer seg snart, så hun får sett mer til kjæresten. Her utenfor Grand hotel i Oslo fredag 28. april. Foto: Christian Roth Christensen Vis mer

Lothepus:

Slik bevarer Lothepus og Randi kjærligheten i den hektiske hverdagen

Det har gått slag i slag for Leif Einar Lothe siden «Farmen kjendis». Han tror ikke det roer seg ned med det første. 

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Siden seieren i «Farmen kjendis» på TV 2 har det gått i ett for Leif Einar «Lothepus» Lothe (47) fra Odda. Han spiller konserter i hele landet, jobber aktivt med flere tv-prosjekter, selger eget merch og har fortsatt firmaet sitt i hjembygda.

Samboeren hans, Randi Sørum (37), blir med på det aller meste - i tillegg til å ha ansvaret for distribusjonen av alt som selges på nettsida hans.

Denne helga er paret på besøk i hovedstaden, der de det siste året allerede har vært mange ganger. Dette besøket er imidlertid litt spesielt. Lørdag kveld fyller Lothepus, bandet hans og andre «Farmen kjendis»-deltakere Rockefeller i Oslo, der det er duket for fest.

Slag i slag

- Når skulle jeg ha fått tid til å slappe av? Dagene går til masse møter, reising, musikk og innspillinger. Jeg har ikke sjans til å roe ned nå, men jeg har heldigvis mange flinke folk i arbeid, sier Lothe på telefon til Dagbladet.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • *Fornyes automatisk til ordinær pris etter gratisperioden (99 kr/mnd).
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn