Juliane Snekkestad:

Slik ble de kjærester

Snakker ut om forholdet til Marius Borg Høiby.

PAR: Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad har vært et par siden 2018. Nå forteller hun åpent om forholdet. Foto: Tor Lindseth
PAR: Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad har vært et par siden 2018. Nå forteller hun åpent om forholdet. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Denne uka gjester modell Juliane Snekkestad (24) Nettavisen-podkasten «Schendis», der hun snakker åpent om forholdet sitt med Marius Borg Høiby (23) - som hun har vært sammen med siden 2018.

Paret er kjent for å hegne om privatlivet, og modellen har aldri pratet så åpent om forholdet sitt som hun gjør i podkasten. På en rekke spørsmål svarer hun dønn ærlig om baksiden av medaljen ved modellyrket, hvorfor de holdt forholdet hemmelig og om hvordan det faktisk er å være sammen med en som hele Norge vet hvem er.

Hun kan også avsløre den søte historien om hvordan de to møttes.

Søt historie

- Jeg bodde i Los Angeles i 2014, også bodde han der i 2016 eller noe. Det var faktisk der vi møttes. Jeg var i byen for å gjøre en photoshoot - faktisk den som endte opp i Playboy - og jeg møtte ham for første gang gjennom en felles venn. Vi dro ut, og ble kjent, sier 24-åringen.

Paret har god erfaring med å bo i utlandet, og har bodd i både London og i storbyen på den amerikanske vestkysten.

Snekkestad forteller om et liv der festing med superstjerner, knallhard jobbing og mange reisedager er normalt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer