Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Slik ble hun en av verdens mest omtalte kvinner

Havarerte forhold, mektige venner og nakenshoots.

ELSKET OG HATET: Kim Kardashian West har lenge vært et yndet objekt i sladrepressen. Til sammen har hun over 60 millioner følgere i sosiale medier. Foto: Stella Pictures
ELSKET OG HATET: Kim Kardashian West har lenge vært et yndet objekt i sladrepressen. Til sammen har hun over 60 millioner følgere i sosiale medier. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Gjennom realityserien «Keeping up with the Kardashians», som i disse dager er inne i sin tiende sesong, har Kim Kardashian West (34) og resten av hennes familie oppnådd enorm suksess.

Ifølge Forbes var Kim Kardashian West god for 28 millioner dollar i 2014, og har gjennom de siste åra markert seg som en suksessfull forretningskvinne. 

Foruten tv-serien kan superstjerna blant annet vise til et enormt suksessfullt mobilspill.

Hun har også utgitt flere parfymer, og er medeier i forretningen DASH som hun driver sammen med sine søstre Kourtney og Khloé Kardashian. I tillegg til dette har hun også gitt ut en egen selfiebok. 

Begynte som stylist Før alt dette ble til var det imidlertid få som kjente til det som nå er en av verdens mest omtalte kvinner. Søker man på «Kim Kardashian» på Google, får man 199 millioner resultater. Hun har nærmere 30 millioner følgere på Instagram og enda flere på Twitter.     

Det hele startet da 34-åringen jobbet seg fram som stylist, og ble personlig stylist for R&B-artisten Brandy Norwood og Lindsay Lohan i 2004. På dette tidspunktet var Kim også kjent som venninna til daværende superstjerne Paris Hilton. 

Derfra skulle det ikke ta lang tid før Kardashian West begynte å figurere i kjendispressen. Hun innledet et forhold til rapperen Ray J, og ble senere sammen med sangeren Nick Lachey, før hun ble koblet til den amerikanske fotball-stjerna Reggie Bush.

Sexvideo lekket I 2007 eskalerte oppmerksomheten rundt henne, etter at en hjemmelaget sexvideo av henne og Ray J ble lekket. Selskapet Vivid Entertainment kjøpte rettighetene til videoen for en million dollar, og lanserte videoen som «Kim Kardashian: Superstar», men like etter saksøkte Kim selskapet.

I april 2007 trakk hun søksmålet, etter å ha blitt enig med selskapet om å få fem millioner dollar i erstatning.

Til tross for dette har ikke stjerna vært blyg når det kommer til å vise nakenhet i de senere åra. Ved en rekke anledninger har hun posert i minimalt med klær for ulike magasiner. 

Viste seg naken I fjor prøvde 34-åringen også å tvinge nettet i kne med sine mye omtalte nakenbilder for bladet Paper.

Bildene har blitt delt og kommentert verden over, og har fått navnet hennes til å trende hardt på sosiale medier.

I 2011 giftet Kim seg med NBA-spiller Kris Humphries, og hennes popularitet steg enda noen hakk. 72 dager seinere tok Kim imidlertid ut skilsmisse mot Humphries - en skilsmisse som har blitt dekket bredt i kjendispressen over hele verden.

Året etter giftemålet ble Kim gravid med sin nåværende ektemann, rapperen Kanye West

Da paret figurerte på forsida av motemagasinet Vogue tidligere i fjor, var det mange som reagerte på at det kredible magasinet hadde en realitystjerne på forsida.

Samme magasin stemplet også Kim og Kanye som «verdens mest omtalte par». 

Platinablond I starten av mars i år fikk realitystjernen Kim Kardashian (34) nok engang massiv oppmerksomhet, da hun inntok moteuka i Paris som platinablond.

Stjernas mange ulike stiler gjennom åra har definitivt vært utgangspunkt for en rekke medieoppslag, men denne gangen gikk det altså ikke lang tid før Kardashian West var tilbake som brunette.

Torsdag delte hun flere bilder fra en fotoshoot med franske ELLE, da de lyse lokkene fortsatt var på plass. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media