Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett:

Slik blir 17. mai

Kongehuseksperter tror ikke Märthas nye kjæreste blir å se på slottsbalkongen.

KLAR FOR NASJONALDAGEN: Allerede tirsdag kunne prinsesse Märtha Louises kjæreste Durek Verrett avsløre at han gleder seg til å feire 17. mai i Norge. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR NASJONALDAGEN: Allerede tirsdag kunne prinsesse Märtha Louises kjæreste Durek Verrett avsløre at han gleder seg til å feire 17. mai i Norge. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Märtha Louises (47) nye kjæreste, den selvproklamerte «sjamanen» Durek Verrett (44), har sørget for enorme mengder medieoppmerksomhet etter at forholdet ble kjent søndag.

Oppstyret har på ingen måte blitt mindre etter at han landet på Gardermoen tirsdag. Det er ventet at 44-åringen blir værende i Norge en stund framover, blant annet for å holde flere foredrag.

Verrett skal også feire nasjonaldagen på norsk jord sammen med Märtha. Tidligere denne uka repostet han nemlig følgende bilde på Instagram:

Ordknappe

Verken han, slottet eller Märthas representanter har villet dele mange detaljer om hvor eller hvordan paret skal feire dagen, trolig med god grunn.

På kongehusets nettsider kommer det fram at kronprinsfamilien, i likhet med tidligere år, vil hilse på barnetoget i Asker utenfor sitt hjem på Skaugum. Tradisjonen tro hilser også kongefamilien på barnetoget fra slottsbalkongen seinere på dagen.

Når det gjelder Märtha og Verrett, kommer det imidlertid ikke fram noen detaljer på kongehusets nettsider. Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, forteller at det ikke er tradisjon at prinsesse Märtha Louise står sammen med kongeparet og kronprinsfamilien på balkongen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer