Ari Behns dødsfall:

Slik blir Ari Behns bisettelse

Den avdøde kunstneren og forfatteren bisettes om en uke.

GIKK BORT: Onsdag 25. desember kom nyheten om at Ari Behn (47) er død. Slik var hans liv. Video: Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

To dager er gått siden Norges befolkning mottok det tragiske dødsbudskapet om forfatter, kunstner og prinsesse Märtha Louises (48) eksmann, Ari Behn. Behn gikk bort 1. juledag, 47 år gammel, og skal ifølge familien ha tatt sitt eget liv.

Både kongehus i inn- og utland har siden kommet med sine kondolanser, og flere kjente norske personligheter har uttrykt stor sorg i sosiale medier. Samtidig strømmer folk til Slottsplassen i hovedstaden for å tenne lys for den avdøde kunstneren.

Fredag kveld får Dagbladet opplyst at Behns bisettelse vil finne sted i Oslo domkirke fredag 3. januar klokka 13.00. Til Dagbladet opplyser Ari Behns manager og familiens talsmann, Geir Håkonsund, at bisettelsen vil forrettes av biskopen i Oslo, Kari Veiteberg.

Videre forteller han at programmet ikke er fastsatt på nåværende tidspunkt, og på spørsmål om hvem fra kongehuset som vil være til stede, svarer Håkonsund følgende:

- Vi regner med et stort oppmøte, men hva gjelder de kongelige må dette rettes til kongehusene.

Håkonsund forteller at han ikke er kjent med konkrete planer for bisettelsen, men at Behns familie, venner og de som sto han nær vil gjøre bisettelsen i tråd med slik han selv ønsket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer