Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson:

Slik blir bryllupet

120 gjester skal feire sammen med stjerneparet.

FORLOVET: Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson gifter seg i Drammen på lørdag. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
FORLOVET: Jakob Ingebrigtsen og Elisabeth Asserson gifter seg i Drammen på lørdag. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter å ha vært kjærester i ei årrekke, gikk Jakob Ingebrigtsen (23) ned på kne og fridde til kjæresten Elisabeth Asserson (22).

Lørdag blir stjerneparet erklært mann og kone etter sju år sammen, hvor 120 gjester vil bli vitne til dette i Bragernes kirke i Drammen.

KIRKA: Paret gifter seg i Bragernes kirke i Drammen. Foto: Lise Åserud / NTB
KIRKA: Paret gifter seg i Bragernes kirke i Drammen. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer

Stor drøm

Det kommende ekteparet har også invitert gjestene til en fest på fredag, før de endelig blir erklært herr og fru på lørdag.

Fredag kveld deler Asserson bilder fra festen på Instagram.

«Let the fun begin», skriver 22-åringen.

Etter vielsen er det duket for fest i ballsalen i Børsen festlokaler, ikke langt fra kirka. Det skriver Stavanger Aftenblad.

Ifølge avisa har lokalet tidligere huset kongebesøk, og bygningen ble innviet i 1871.

For Asserson har nettopp ballsal vært en stor drøm.

Forloveden Elisabeth Asserson fikk virkelig kjent på nervene da Josh Kerr løp forbi Jakob Ingebrigtsen på 1500 meter. Video: NRK/Løkås. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TVsporten. Vis mer

- Det lokalet visste jeg om før vi ble forlovet. Så er farmor fra Drammen, da føler jeg det er en godkjent grunn for å være der, har hun tidligere uttalt til Stavanger Aftenblad.

Ifølge avisa ønsker stjerneparet et bryllup i amerikansk stil, og de har derfor valgt å ha fem forlovere hver.

Dagbladet har forsøkt å komme i kontakt med Elisabeth Asserson gjennom hennes management Eccentric People, foreløpig uten hell.

Hit går bryllupsreisen

Etter bryllupet setter Ingebrigtsen og Asserson kursen mot varmere strøk, nærmere bestemt Maldivene.

Overfor avisa har Asserson innrømmet at det er reisen som blir det store høydepunktet.

KJENDISTUNGT: Ingebrigtsen-kjærestene Elisabeth Asserson og Liva Ingebrigtsen var sendt til Bergen for å motta pris hvis Team Ingebrigtsen skulle vinne pris. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg gleder meg nesten mer til bryllupsreisen enn selve bryllupet, for jeg føler at det er først på Maldivene vi klarer å lande etter sesongen. Jeg ser for meg at det blir noen rørende dager der, når vi tar innover oss hva Jakob har oppnådd i sesongen, bryllupet og at huset snart er ferdig. Det gleder jeg meg veldig til.

- Viktig for Jakob

Det er Asserson som tilsynelatende har stått for det meste av planleggingen, men tidligere kunne hun avsløre på Instagram Story at det er spesielt én detalj som er viktig for forloveden: Bryllupskaka.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Ja, dette er visst veldig viktig for Jakob! Her har dere kaka han har bilde av på sin Pinterest. Jeg tror nok vi skal gå en smule mindre, men ja - kake blir det».

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer