Hans-Erik Dyvik Husby:

Slik blir vennenes farvel med Hank

- Han skal hylles og hedres med et smell.

HEDRES: Hans-Erik Dyvik Husby, også kjent som Hank von Helvete, bisettes torsdag denne uka. Foto: Espen Solli / Se og Hør
HEDRES: Hans-Erik Dyvik Husby, også kjent som Hank von Helvete, bisettes torsdag denne uka. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hans-Erik Dyvik Husby, best kjent under artistnavnet Hank von Helvete, døde 19. november. Han ble 49 år gammel.

Bisettelsen vil skje førstkommende torsdag klokka 12.00 i Lillestrøm kirke.

Seremonien beskrives som et «personlig farvel» for familien, ifølge en pressemelding fra Ingar Eide ved Stepz music og Boye Nythun, Husbys manager og talsmann.

Samme kveld vil det arrangeres en kulturell og sosial sammenkomst i Oslo, med kulturelle innslag, heter det videre i pressemeldingen.

Sammen med initiativtaker Eide har Husbys nære venn og gitarist Phillie stått for mye av planleggingen av minnekvelden i Oslo.

Gjestelista over venner som vil hedre den tidligere Turbonegro-vokalisten begynner å bli lang. Foreløpig ønsker de ikke å si så mye om hvem som har ønsket å bidra under den musikalske begivenheten.

- Denne kvelden blir naturligvis en veldig følelsesladet kveld. Men viktigst av alt, er at det blir en feiring av Hans-Eriks liv. Han skal hylles og hedres med et smell, forteller Phillie til Dagbladet.

Skal synge for «onkel»

Artist Carina Dahl er en av flere kjendiser som skal bidra musikalsk under minnemarkeringen i Oslo torsdag. Hun skal framføre sangen «Om du dro ifra mæ» til ære for familievennen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.