«Paradise Hotel»:

Slik brukte «Paradise Hotel»-vinnerne premiepengene

Silikon, fest, ferie og sparing - slik har tidligere vinnere brukt premiepengene. 

VANT PARADISE HOTEL: Petter Pilgaard, Vida Lill Gausemel Berge og Martine Sjøhaug har alle tre vunnet «Paradise Hotel». Vida Lill delte pengepremien med Stian Thorbjørnsen. Foto: Sølve Hindhamar / Seoghør.no 
VANT PARADISE HOTEL: Petter Pilgaard, Vida Lill Gausemel Berge og Martine Sjøhaug har alle tre vunnet «Paradise Hotel». Vida Lill delte pengepremien med Stian Thorbjørnsen. Foto: Sølve Hindhamar / Seoghør.no  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det går mot slutten av den niende sesongen av realityserien «Paradise Hotel», og snart får tv-titterne vite hvem som kommer til topps i konkurransen.

Den totale pengepremien er 300 000 kroner. Summen kan fordeles og havne i lommeboka hos to heldige vinnere - men en av deltakerne kan også droppe den berømte kula i en «troskapstest» og stikke av med hele potten selv.

Mens vi venter på årets finale, tar vi et tilbakeblikk på seriens tidligere vinnere og hvordan de har valgt å forvalte pengene de vant etter sitt opphold på det luksuriøse hotellet i Mexico.

La inn mer silikon

I andre sesong av programmet var det de tidligere turtelduene Tina Helene Valle og Carl Eliassen som stakk av med vinnertittelen.

Valle hadde allerede silikon i puppene da hun sjekket inn på hotellet, med hele 600 gram i hvert bryst.

Men i 2011, året etter seieren i realityserien, valgte hun å fylle på med 200 gram ekstra i hver pupp, som vil si at hun til sammen fikk 1600 gram silikon fordelt mellom de to fordelene.

Saken fortsetter under bildet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer