FARSDAG:

Slik endret livene våre seg etter at vi ble fedre

Noen av Norges mest suksessfulle tv-profiler åpner opp om papparollen og hvilke verdier de mener er viktigst å videreføre til barna.

DELER SINE ERFARINGER: Programleder Harald Eia (51), programleder Jon Almaas (50) og skuespiller Jon Øigarden (46) åpner opp om livet som familiefedre i anledning farsdagen. Foto: NTB Scanpix, Christian Roth Christensen / Dagbladet og Lars Eivind Bones / Dagbladet
DELER SINE ERFARINGER: Programleder Harald Eia (51), programleder Jon Almaas (50) og skuespiller Jon Øigarden (46) åpner opp om livet som familiefedre i anledning farsdagen. Foto: NTB Scanpix, Christian Roth Christensen / Dagbladet og Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Det å få barn er altoppslukende, sier skuespiller Jon Øigarden (46) til Dagbladet.

For mange snus tilværelsen på hodet når de blir foreldre. På søndag er det farsdag, og Dagbladet har i den anledning spurt noen av Norges mest kjente mannlige skuespillere og tv-profiler hvordan deres liv endret seg etter at de fikk barn.

De forteller om tidspress og usikkerhet, men samtidig stor glede.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer