Casper Ruud:

Slik er Casper Ruud helt privat

Snart spiller tennisstjerna sin største kamp hittil i karrieren.

STJERNA: Den norske tenisspilleren Casper Ruud skal fredag formiddag spille sin største kamp hittil i karrieren, mot tennislegenden Roger Federer. Foto: NTB Scanpix Reporter/video: Fredrik N. Filtvedt / Dagbladet TV. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Følg Ruuds skjebnekamp mot Roger Federer i Dagbladets livestudio her!

I dag er det duket for tennisstjerna Casper Ruuds (20) største kamp hittil. Onsdag ettermiddag seiret han over italienske Matteo Berrettini (23) i den andre runden av French Open, og i dag er det verdensstjerna Roger Federer (37) som skal stå på den andre siden av nettet.

Ruud går for øvrig på tennisakademiet til Rafael Nadal (32) i Mallorca og er på vei mot toppen på verdensrankingen i tennis.

Stor utfordring

I går møtte Dagbladet 20-åringen, som var svært fokusert før dagens skjebnesvangre tenniskamp.

- Jeg må prøve å være fokusert og ta kampen som en hvilken som helst annen. Det er klart det er en stor motstander og en man har ekstremt mye respekt for, sa Ruud til Dagbladet og la til:

- Jeg må prøve å tenke at det er en annen spiller på motsatt side av nettet, og at det er en jeg kan klare å slå. Det blir nok min største utfordring hittil i karrieren.

Det er ingen tvil om at 20-åringen gleder seg stort til dagens tenniskamp. Til Aftenposten fortalte Ruud at han ikke har noe tape, og at han kommer til å senke skuldrene og gjøre det han har lært.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer