«Exit»:

Slik er «Exit»-skuespillerne helt privat

Slik lever skuespillerne i NRKs nye braksuksess.

DRØY: NRK-serien «Exit» hadde premiere 27. september. Til VG sier serieskaper Øystein Karlsen at det nok er den drøyeste serien NRK noensinne har sendt. Video: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NRK-serien «Exit» har fått mye oppmerksomhet siden serien hadde premiere fredag 27. september. Over 700 000 nordmenn har hittil sett dramaserien som tar for seg skyggesidene ved Oslos finansliv, bestående av prostitusjon, kokain, psykiske problemer og utroskap.

Serieskaperne var raskt ute med å fortelle at de fleste av seriens historier er hentet fra virkeligheten. «Exit» er basert på anonyme intervjuer med fire menn som er knyttet til det norske finansmiljøet.

Etter seriens premiere har serien både blitt hyllet og kritisert. Noen har ment at NRKs nye dramasatsing er en skremmende realistisk skildring, mens andre har ment at framstillingen er betydelig overdrevet.

De fire hovedrolleinnehaverne Jon Øigarden (48), Pål Sverre Hagen (38), Tobias Santelmann (39) og Simon Berger (40) gestalter den rike guttegjengen i «Exit» - som virker å være mer opptatt av utagerende festing enn familieliv og samfunnets konvensjoner.

De er alle kjente og etablerte skuespillere, og «Exit»-suksessen har uten tvil bidratt til å øke oppmerksomheten rundt de fire mennene ytterligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer