Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Slik er fotballfruene i Champions League

Driver med boksing, er ektemannens fotballagent, og har bedrageridom i familien.

GLAMOURØSE LIV: Felles for kjærestene og konene til Real Madrid og Juventus-spillerne, er at flere av dem lever ekstravagante livsstiler. Foto: NTB Scanpix
GLAMOURØSE LIV: Felles for kjærestene og konene til Real Madrid og Juventus-spillerne, er at flere av dem lever ekstravagante livsstiler. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Lørdag kveld var det duket for årets soleklare høydepunkt i europeisk herrefotball: Finalen i Champions League.

Tusenvis av tilskuere og millioner av tv-seere har lenge ventet i spenning på storoppgjøret mellom Juventus og Real Madrid.

Det som også nærmest er blitt en tradisjon er at såkalte WAGs (Wives And Girlfriends) er på plass når fotballstjernene skal i aksjon, og lørdagens storkamp er intet unntak.

For selv om alles øyne er rettet mot det som skjer på gressmatta, pleier som regel fruene på tribunen å sikre sin del av oppmerksomheten.

At noen av dem har vakt større oppsikt enn andre, er likevel ingen ukjent sak.

Far fengslet for svindel

Real Madrid-stjerna Gareth Bale (27), som for anledningen var benket under kveldens oppgjør i egen fødeby, er forlovet med britiske Emma Rhys-Jones (25). Hun fikk blant annet stjernestatus over natta da Bale signerte med klubben i 2013.

FORLOVET: Gareth Bale (27) og Emma Rhys-Jones (25) har vært kjæresten siden tenårene, og snart skal paret gifte seg. Sammen har de to barn. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Gareth Bale (27) og Emma Rhys-Jones (25) har vært kjæresten siden tenårene, og snart skal paret gifte seg. Sammen har de to barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ulikt kjærestene til enkelte andre fotballstjerner, betegnes 25-åringen som ei rolig og jordnær jente.

Berømmelsen har imidlertid sin pris. På tross av å leve et relativt tilbaketrukket liv, har Rhys-Jones' privatliv blitt gjenstand for en rekke store overskrifter internasjonalt.

I fjor ble det blant annet kjent at flere av hennes familiemedlemmer hadde blitt utsatt for en rekke uhyggelige hendelser. Både tanter og besteforeldre hadde fått huset sitt påtent, i tillegg til at noen hadde utført store ødeleggelser på biler og hus tilknyttet Rhys-Jones' familie. En mann ble senere pågrepet i forbindelse med saken.

Samme år ble også 25-åringen vitne til at hennes egen far, Martin, ble dømt til fengsel i seks år for å ha svindlet til seg millioner av kroner fra en rekke investorer. Hans datter har ikke kommentert saken i offentligheten.

Bale og forloveden er begge fra Cardiff, Wales, og møttes på Whitchurch High School. Paret har holdt sammen siden tenårene, og er i dag foreldre til to små jenter - Alba (4) og Nava (1).

Kåret til verden mest sexy

Pilar Rubio (39) - kjæresten til Real Madrid-spiller Sergio Ramos (39) - har på sin side oppnådd stor berømmelse i hjemlandet som reporter og programleder.

Hun har også figurert som modell i en rekke magasiner, der hun i 2008 og 2009 ble kåret til verdens mest sexy kvinne av spanske FHM.

Sammen har paret to sønner - Sergio (3) og Marco (1).

PROFILERT PAR: Sergio Ramos og Pilar Rubio har vært kjærester i flere år. Foto: NTB Scanpix
PROFILERT PAR: Sergio Ramos og Pilar Rubio har vært kjærester i flere år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Introdusert av Arsenal-stjerne

Kona til Real Madrid-profilen James Rodríguez (25) har - i likhet med ektemannen - gjort det stort innen idretten, og har som profesjonell volleyballspiller blant annet representert Colombia.

Daniela Ospina (24) gjorde for øvrig sin debut som modell i fjor, og grunnet sin stjernestatus har hun også medvirket i hjemlandets versjon av «Skal vi danse».

Paret ble for flere år siden introdusert for hverandre via Arsenal-målvakten David Ospina, som er Danielas storebror. Bare 18 år gammel giftet hun seg med Rodriguez i 2010, og i 2013 fikk de dattera Salomé (4).

SONREIR @joystazjeans 🌹

Et innlegg delt av Dani 👯Salomé (@daniela_ospina5)

Bokser hver dag

Real Madrid-spiller Marcelo Vieira (29) har tidligere vært åpen om at han falt for sin nåværende kone Clarisse Alves allerede i tenårene.

På sin egen hjemmeside skriver Alves at hun jobber som skuespiller, og at hun de siste åra har figurert i fire kortfilmer, samt to større filmer.

I likhet med ektemannen, som hun giftet seg med i 2008, har Alves en stor interesse for sport, og har siden barndommen praktisert thaiboksing hver eneste dag.

Parabéns amor moreno meu @marcelotwelve 12/05 #29 ❤️

Et innlegg delt av Actress (@claricealves)

Stor følgerskare

Álvaro Morata - som spiller for Real Madrid - møtte kjæresten Alice Campello i Italia, og paret har vært sammen i noen år.

Campello jobber både som modell og klesdesigner, og av de mange fotballfruene ligger hun definitivt på topp i antall følgere på Instagram - med over 850 000 følgere.

I fjor skapte paret store overskrifter, da Morata valgte å fri til kjæresten under et magi-show i den spanske hovedstaden.

Frieriet var selvsagt nøye planlagt, og etter å ha fortalt Campello at han skulle utføre et triks, ventet det i stedet et spørsmål som fikk hele salen til å juble.

Ifølge Mirror sa Moratas kjæreste «ja» til å bli hans framtidige kone, og nå står altså bryllup på trappene for paret.

Saken fortsetter under bildene:

Con il mio amichetto del cuore 😍😜👫❤️ @alvaromorata

Et innlegg delt av ALICE (@alicecampello)

👸🏼❤️ ( 📸 @sisa_22_ )

Et innlegg delt av ALICE (@alicecampello)

Jobbet i luksusforretning

I flere måneder ble det spekulert i om modellen Georgina Rodriguez (22) kunne være Cristiano Ronaldos nye flamme, og paret har gått langt på vei i å bekrefte romansen selv.

For bare et par uker siden delte Ronaldo et bilde av seg selv og 22-åringen på Instagram, hvor han også la ved et hjerte i tekstbeskrivelsen.

Før paret begynte å date, skal Rodriguez imidlertid ha vært ansatt ved en Gucci-butikk i Madrid. Det er ikke kjent om hun fortsatt er ansatt hos den verdenskjente luksusforretningen.

❤️️

Et innlegg delt av Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Ektemannens agent

Vanja Bosnic, kona til Real Madrid-spiller Luka Modric, har vakt oppsikt for det faktum at hun ikke bare er stjernas kone, men også hans agent.

Da Modric signerte med toppklubben, var Bosnik svært involvert i prosessen, og hadde lenge gitt uttrykk for at det var nettopp Real Madrid hennes ektemann skulle spille for i framtida.

Hun jobbet tidligere i et agentbyrå som hadde ansvar for Modrics overgang til Tottenham i 2008, og det var angivelig slik paret møttes for første gang.

Sammen har de to barn - Ivano and Ema.

EKTEMANNENS AGENT: Vanja Bosnic og Real Madrid-profil Luka Modric sammen med sønnen. Foto: NTB Scanpix
EKTEMANNENS AGENT: Vanja Bosnic og Real Madrid-profil Luka Modric sammen med sønnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Juventus-spilleren Giorgio Chiellini har på sin side vært gift med kona Carolina Bonistalli siden 2014.

På sin egen Instagram-konto deler sistnevnte ofte bilder av familien sammen, og av at de regelmessig er til stede for å heie fram Chiellini under kamper.

Sammen har paret datteren Nina.

19 luglio 2014❤️

Et innlegg delt av carolina bonistalli (@carolinabonistalli)

Andrea Barzaglis kone, Maddalena Nullo, har tidligere jobbet som modell, men har de siste åra vært hjemmeværende for å oppdra parets to barn, Camilla og Mattia.

Paret giftet seg i 2013.

Noi #ledonnedicasa🎀 #cami #mamma #juventusstadium

Et innlegg delt av Maddalena Nullo (@maddalena_nullo)

Kona til Claudio Marchisios, Roberta Sinopoli Marchisio, har selv en fortid som idrettsutøver, og var en stor tennisspiller da hun var yngre.

Marchisio giftet seg med Roberta Sinopoli i et sommerbryllup i juni i 2008, og sammen har de to barn.

#tbt #pronta#per#il#legami#Thursday#night💃🏼🎉 #tutticarichissimi💪🏻 #grazieatutti😘

Et innlegg delt av Roberta Sinopoli (@robysinopoli8)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!