Camilla Herrem og Steffen Stegavik:

Slik er håndballparets nye liv: - Det er dette vi har ventet på i tolv år

Steffen Stegavik om samboerskapet til Camilla Herrem.

TID TIL Å PLEIE FORHOLDET: Det profilerte håndballparet Camilla Herrem og Steffen Stegavik kunne endelig kalle seg samboere tidligere i sommer. Nå åpner førstenevnte opp om den nye hverdagen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TID TIL Å PLEIE FORHOLDET: Det profilerte håndballparet Camilla Herrem og Steffen Stegavik kunne endelig kalle seg samboere tidligere i sommer. Nå åpner førstenevnte opp om den nye hverdagen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Tirsdag kveld kunne håndballspiller Steffen Stegavik (34) slippe jubelen løs, etter å ha stukket av med seieren i årets intense «71 grader nord»-finale.

Over 300 mil unna kunne Stegaviks kone, Camilla Herrem (31), samt de resterende landslagsspillerne gjøre det samme, etter å ha herjet med Polen i VM-gruppespillet, foran et fullsatt EgeTrans Arena i Tyskland.

Som følge av å ha vunnet finalen i «71 grader nord», ble Stegavik premiert med en hybridbil fra Toyota til en verdi av 400 000 kroner, samt tilgang på en konto med nesten 300 000 kroner fra One Call.

- Utrolig stolt

Deler av beløpet ville 34-åringen bruke på å ta med seg meddeltaker Marius Holst til nettopp Tyskland, for å heie fram førstnevntes kone i VM.

- Jeg er utrolig stolt av henne. Hun har faktisk vært med i tolv mesterskap på rad nå, så det er en stor prestasjon! Landslaget er i utgangspunktet ett av verdens beste, så jeg både håper og tror at det skal gå deres vei i Tyskland, sa Stegavik til Dagbladet i forkant av tirsdagens kamp.

- Helt perfekt

Duoen - som er et av Norges mest profilerte håndballpar - ga hverandre sine «ja» i Sola kirke sommeren 2013.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer