Nicki Bille:

Slik er hans 18 år gamle kjæreste

Forholdet til den utskjelte fotballspilleren vekker oppsikt.

NY KJÆRESTE: Tidligere fotballspiller Nicki Bille Nielsen skapte overskrifter denne uka, da han fortalte at han skal bli far igjen. Hans utkårede er 18 år gamle Sofie Larsen. Foto: Kasper Wenstrup / Aller Media DK
NY KJÆRESTE: Tidligere fotballspiller Nicki Bille Nielsen skapte overskrifter denne uka, da han fortalte at han skal bli far igjen. Hans utkårede er 18 år gamle Sofie Larsen. Foto: Kasper Wenstrup / Aller Media DK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka ble det kjent at den danske fotballspilleren Nicki Bille Nielsen (31), vel så godt kjent for sine skandaler som for sin fotballkarriere, hadde funnet kjærligheten på nytt.

Den tidligere Rosenborg-spilleren har tidligere vært romantisk involvert med jevngamle modeller, men nå har han altså falt for en 13 år yngre kvinne. 31-åringens utkårede er 18 år gamle Sofie Larsen, som han nylig tok med på tur til Berlin.

De to har ikke kjent hverandre spesielt lenge, men har allerede tatt forholdet et steg videre. I desember skal de to nemlig bli foreldre. Det avslørte paret overfor danske Ekstra Bladet tidligere denne uka.

Reiseglad

Forholdet har vært holdt hemmelig fram til nå, og de har ennå ikke uttalt seg stort om hverandre, sett bort fra det de uttalte seg til den nevnte avisa om familieforøkelsen. Likevel er det enkelte som har begynt å grave opp detaljer om fotballproffens utkårede.

Danske Se og Hør skriver at hun kommer fra en velstående familie, og at hun vokste opp utenfor København. I sosiale medier skriver hun at hun kommer fra Helsingør, som er en kjøretur på nærmere 45 minutter fra storbyens kjas og mas.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer