WAGs under fotball-VM 2018:

Slik er luksuslivene til Englands fotballfruer

Heiet på da mennene kom seg videre til kvartfinalen.

HEIER PÅ: Kjærestene og konene til de engelske fotballheltene får mye oppmerksomhet i hjemlandet. Fra venstre her ser vi Annabel Peyton, Annie Kilner og Ruby Mae, som alle har reist til Russland for å være ved mennenes side. Foto: NTB scanpix
HEIER PÅ: Kjærestene og konene til de engelske fotballheltene får mye oppmerksomhet i hjemlandet. Fra venstre her ser vi Annabel Peyton, Annie Kilner og Ruby Mae, som alle har reist til Russland for å være ved mennenes side. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er fotballfeber i store deler av verden om dagen, og tirsdag var stemningen muligens ekstra høy i England. Etter en intens straffesparkkonkurranse slo det engelske laget, med Harry Kane i spissen, ut Colombia fra mesterskapet.

Dermed sikret de seg en plass i kvartfinalen, der de førstkommende lørdag møter Sverige til det som utvilsomt blir en intens match.

I reisefølget til Russland, der fotballmesterskapet arrangeres, har engelskmennene med seg sine aller nærmeste. Blant disse finner vi deres kjærester og koner, som populært kalles «WAGs» i britiske medier.

Akronymet står for «Wives And Girlfriends», og blir ofte løftet fram i viktige mesterskap. Spesielt i britisk kontekst har begrepet vært viktig. Mange husker kanskje Victoria Beckham på tribunen i sin tid, som nesten fikk mer oppmerksomhet enn ektemannen hennes på banen.

Saken fortsetter under bildet.

Også i Russland får de britiske fotballfruene, selv nå uten Beckham, mye oppmerksomhet.

Blir far igjen

«De gir oss en etterlengtet distraksjon fra smerten gutta våre ofte gjennomgår i et verdensmesterskap. I mer enn et tiår har vi sett på WAGs med fascination», kunne The Sun-spaltist Mike Ridley melde nylig. Dyre vesker, luksusreiser og flotte hjem er på mange måter en del av pakka.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer