Iselin Michelsen:

Slik er «Paradise»-Iselins nye liv

Nå er hun klar for å finne seg en ny mann etter bruddet.

TV-COMEBACK: Iselin Michelsen ble kjent for sine mange oppsiktsvekkende historier og utsagn gjennom deltakelsen i «Paradise Hotel» for syv år siden. Nå gjør hun et mindre comeback på tv i form av deltakelse i «Norges smarteste realitykjendis». Konseptet ble presentert under høstlanseringen til TV3, Viaplay og Viasat mandag denne uken. Foto: NTB Scanpix
TV-COMEBACK: Iselin Michelsen ble kjent for sine mange oppsiktsvekkende historier og utsagn gjennom deltakelsen i «Paradise Hotel» for syv år siden. Nå gjør hun et mindre comeback på tv i form av deltakelse i «Norges smarteste realitykjendis». Konseptet ble presentert under høstlanseringen til TV3, Viaplay og Viasat mandag denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Iselin Michelsen (28) ble kjent over natta da hun gjorde sitt inntog i rampelyset med «Paradise Hotel»-deltakelse i 2012.

Foruten en liten gjesterolle i «Torsdagsfilmen» på TV 2 i fjor, har det vært forholdsvis stille rundt tv-profilen de siste åra. Nå gjør imidlertid 28-åringen et aldri så lite comeback i tv-ruta med «Norges smarteste realitykjendis».

Overfor Dagbladet tegner Michelsen et bilde av eget kunnskapsnivå, og røper samtidig at hun er langt fra fremmed med quiz-kvelder.

- Jeg vil si at jeg ligger sånn midt på treet når det kommer til allmennkunnskap. I dette konseptet har man en quiz hvor to realitydeltakere kjemper mot hverandre i å være smartest. Jeg synes egentlig quiz er veldig gøy, selv om jeg ikke pleier å være så god i det. Denne gangen må jeg si meg fornøyd med egen innsats, forteller hun til Dagbladet.

- En stund siden

Da Michelsen deltok i «Paradise Hotel», satte hun blant annet tydelige spor med sin svært personlige hummer-historie - som attpåtil vant Gullruten for «Årets tv-øyeblikk» samme år.

Siden den gang har 28-åringen blant annet gitt ut låter som «Chewing Gum» og «Santa's Summer» - til blandet mottakelse. Hun har også vært med i MGP-videoen til «Staysman & Lazz», og spilt inn hete scener med Espen Eckbo i TVNorges «Klovn til kaffen».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer