Iselin Michelsen:

Slik er «Paradise»-Iselins nye liv

Nå er hun klar for å finne seg en ny mann etter bruddet.

TV-COMEBACK: Iselin Michelsen ble kjent for sine mange oppsiktsvekkende historier og utsagn gjennom deltakelsen i «Paradise Hotel» for syv år siden. Nå gjør hun et mindre comeback på tv i form av deltakelse i «Norges smarteste realitykjendis». Konseptet ble presentert under høstlanseringen til TV3, Viaplay og Viasat mandag denne uken. Foto: NTB Scanpix
TV-COMEBACK: Iselin Michelsen ble kjent for sine mange oppsiktsvekkende historier og utsagn gjennom deltakelsen i «Paradise Hotel» for syv år siden. Nå gjør hun et mindre comeback på tv i form av deltakelse i «Norges smarteste realitykjendis». Konseptet ble presentert under høstlanseringen til TV3, Viaplay og Viasat mandag denne uken. Foto: NTB ScanpixVis mer

Iselin Michelsen (28) ble kjent over natta da hun gjorde sitt inntog i rampelyset med «Paradise Hotel»-deltakelse i 2012.

Foruten en liten gjesterolle i «Torsdagsfilmen» på TV 2 i fjor, har det vært forholdsvis stille rundt tv-profilen de siste åra. Nå gjør imidlertid 28-åringen et aldri så lite comeback i tv-ruta med «Norges smarteste realitykjendis».

Overfor Dagbladet tegner Michelsen et bilde av eget kunnskapsnivå, og røper samtidig at hun er langt fra fremmed med quiz-kvelder.

SEXSCENE: Dette sier Espen Eckbo om den infamøse sexscenen. Vis mer

- Jeg vil si at jeg ligger sånn midt på treet når det kommer til allmennkunnskap. I dette konseptet har man en quiz hvor to realitydeltakere kjemper mot hverandre i å være smartest. Jeg synes egentlig quiz er veldig gøy, selv om jeg ikke pleier å være så god i det. Denne gangen må jeg si meg fornøyd med egen innsats, forteller hun til Dagbladet.

- En stund siden

Da Michelsen deltok i «Paradise Hotel», satte hun blant annet tydelige spor med sin svært personlige hummer-historie - som attpåtil vant Gullruten for «Årets tv-øyeblikk» samme år.

Siden den gang har 28-åringen blant annet gitt ut låter som «Chewing Gum» og «Santa's Summer» - til blandet mottakelse. Hun har også vært med i MGP-videoen til «Staysman & Lazz», og spilt inn hete scener med Espen Eckbo i TVNorges «Klovn til kaffen».

VANT GULLRUTEN: I 2012 fikk Iselin Michelsen gullruten for årets tv-øyeblikk med en sekvens om en hummerdildo-historie fra «Paradise Hotel». To år senere, fikk Michelsen se klippet av seg selv igjen på Paradise Hotel-gjenforeningsfest. Vis mer

Etter bruddet med sin daværende kjæreste i 2017, har det imidlertid vært liten medieomtale rundt Michelsen.

- Det er sant at det er en stund siden jeg var aktuell i et tv-program eller liknende, men det går veldig fint med meg. Dagene består blant annet av å være med venner, og å jobbe. Ellers tar jeg noen småoppdrag her og der.

- Klar for et forhold

Michelsen røper at hun blant annet jobber som servitør i Oslo sentrum. Det kommer ved siden av ulike oppdrag som glamourmodell. Og når den tidligere realitystjernen plutselig dukker opp ved restaurantbordet, er det tydelig at gjestene ikke har glemt hvem hun er.

HUMMER-DILDO: Dette var årets TV-øyeblikk. Her kan du se Iselin fortelle hummerhistorien som fikk TV-seere til å stemme under Gullruten. Video: TV 3 Vis mer

- Jeg jobber i Karl Johan, og da er det ofte mange som kjenner meg igjen. Folk vil gjerne prate, og helst ta bilder. Den oppmerksomheten har jeg egentlig vært vant med helt siden jeg var med i «Paradise».

28-åringen forklarer at hun «tar dagene som det kommer», og at hun profesjonelt sett ikke har de største planene på agendaen den kommende tiden. Rent privat er drømmene derimot store.

- Nå har jeg jo vært singel i 2-3 år, så nå har jeg tenkt at i år skal jeg finne meg en kjæreste. Det er på tide, og jeg er klar for å gå inn i et nytt forhold.

- Hvilke krav har du til en eventuell partner?

- Det er et litt vanskelig spørsmål, men han må være morsom, snill og til å stole på. Han må gjerne skille seg litt ut i mengden. Jeg får egentlig ikke så fort følelser for folk, men når jeg først får det, så er de som regel veldig sterke, forklarer Michelsen og fortsetter:

- Jeg takler ikke et forhold uten det å kunne stole på hverandre. Jeg må også finne en mann som er med på litt spenning. Ikke en som sitter hjemme og ser på tv hver dag. Det funker ikke for meg.

Michelsen, som mer enn gjerne oppfordrer aktuelle kandidater til å ta kontakt med henne, gir videre en pekepinn på hva slags mann hun søker.

- Jeg har en tendens til å falle for dem som er rundt 24 år. Jeg vet ikke hvorfor, men det er som regel i den aldersgruppen der. Så lenge det ikke strekker seg under det, så må det jo være innafor, tenker jeg, sier hun og ler.

- Gikk for fort

Det var i starten av februar 2017 at Se og Hør kunne avsløre at den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren hadde funnet lykken med Jonas Andersen - som selv har deltatt i TV3s realitykonsept. Forholdet tok derimot slutt etter bare én måned.

- Ting gikk veldig fort mellom oss, så vi gikk inn i forholdet litt for fort. Vi var venner og så ble vi sammen, men så fant vi ut etter kort tid at vi fungerer bedre som venner enn som kjærester, sa hun til Se og Hør den gang.

Michelsen la til at duoen skulle beholde vennskapet, og forklarte at det ikke var dårlig stemning mellom dem etter bruddet.

- Det går veldig bra med meg, og jeg er klar for å nyte singellivet en stund framover nå, uttalte hun.