Harald Rønneberg:

Slik er Rønnebergs «nye» liv

- All tid vi får sammen er en bonus.

PROGRAMLEDERE: Harald Rønneberg og Thomas Numme ledet «Senkveld» gjennom hele 30 sesonger i 15 år. Slik har Rønnebergs fredager endret seg. Foto: NTB Scanpix
PROGRAMLEDERE: Harald Rønneberg og Thomas Numme ledet «Senkveld» gjennom hele 30 sesonger i 15 år. Slik har Rønnebergs fredager endret seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag kveld var det duket for premiere på Truls Svendsens (47) nye show, «Fra Æ til Å», på Latter i Oslo. Som seg hør og bør hadde en rekke celebriteter trosset regnværet og tatt turen for å støtte den folkekjære komikeren og tv-profilen.

Blant dem var den tidligere «Senkveld»-programlederen Harald Rønneberg (46) som ankom den røde løperen sammen med kona Sølvi Haugland (46).

Rønneberg har kjent Svendsen i svært mange år - i drøye 25 år, for å være mer nøyaktig.

- Jeg må bare først og fremst si at jeg er veldig, veldig stolt av Truls. Nå har jeg kjent ham i snart 25 år, kanskje det er lenger, og dette har han drømt om veldig lenge. Vi har tullet og tøyset sammen siden revy i 1997, så det at han nå står på scenen med eget show er så kult. Jeg gleder meg som en unge, sa Rønneberg til Dagbladet, og avslørte at han snakket med Svendsen seinest tidligere på premieredagen.

BARNEFRI: Harald Rønneberg og kona Sølvi Haugland hadde barnefri og var klare for premiere onsdag kveld. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
BARNEFRI: Harald Rønneberg og kona Sølvi Haugland hadde barnefri og var klare for premiere onsdag kveld. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Familietid

Rønneberg og kona hadde barnefri for kvelden, men kunne fortelle at de trives svært godt i hverdagen sammen med sønnen Ludvik, som de fikk i 2015.

Tre år etter at sønnen kom til verden, gikk 46-åringen og makkeren Thomas Numme (49) av som programledere for «Senkveld» - etter hele 30 sesonger fordelt på 15 år.

DRAMATISK: Harald Rønneberg ble innlagt på sykehuset og nå skryter han av helsepersonellet. Vis mer

- Med 30 sesonger i boks og 15 år når vi avslutter i mai, kan vi si oss både stolte og fornøyde, uttalte Rønneberg i pressemeldingen når beslutningen om å avslutte programlederrollen var et faktum.

- Dette er noe vi har tenkt på lenge, og sammen kom vi frem til at det er riktig å avslutte dette eventyret nå, selv om det er vemodig, sa Numme og fortsatte:

- Vi er så heldige! Vi har hatt verdens beste jobb i snart 15 år, og har fått lov til å møte så mange herlige, imponerende og merkelige mennesker. Og vi har fått lov til å oppleve ting som ikke er så vanlige.

At det nå har blitt mer tid til andre prosjekter, som tv-profilens utvikling av hytter på Uvdal, - og ikke minst familien, er noe heller ikke Rønnebergs kone legger skjul på at hun har satt pris på.

- Det har vært veldig, veldig hyggelig, sier kona til Dagbladet om det å ha ektemannen mer hjemme.

- Vi har hatt litt mer familietid, og vi har det så fint sammen, så all tid vi får sammen er en bonus, fortsetter hun.

- KLARER IKKE SNAKKE: Det ble mye grining under siste innspilling av «Senkveld» med Thomas Numme og Harald Rønneberg. Video: Julie Solberg Vis mer

Rønneberg er enig i konas uttalelser.

- Vi er en bra liten trio, Sølvi, Ludvik og jeg, så det har vært veldig koselig faktisk, å kunne ha mye tid sammen.

Høye forventninger

Også forholdsvis nygifte Henriette Steenstrup (45) var på plass onsdag kveld. Hun ankom premieren sammen med ektemannen Rune Assmann (49). Også Henriette hadde store forventninger før showstart.

- Jeg har skyhøye forventninger. Jeg regner med at han leverer, ikke bare fra æ til å, men også fra a til å. Jeg tror han gjør det, sier hun lattermildt.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer