Harald Rønneberg:

Slik er Rønnebergs «nye» liv

- All tid vi får sammen er en bonus.

PROGRAMLEDERE: Harald Rønneberg og Thomas Numme ledet «Senkveld» gjennom hele 30 sesonger i 15 år. Slik har Rønnebergs fredager endret seg. Foto: NTB Scanpix
PROGRAMLEDERE: Harald Rønneberg og Thomas Numme ledet «Senkveld» gjennom hele 30 sesonger i 15 år. Slik har Rønnebergs fredager endret seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag kveld var det duket for premiere på Truls Svendsens (47) nye show, «Fra Æ til Å», på Latter i Oslo. Som seg hør og bør hadde en rekke celebriteter trosset regnværet og tatt turen for å støtte den folkekjære komikeren og tv-profilen.

Blant dem var den tidligere «Senkveld»-programlederen Harald Rønneberg (46) som ankom den røde løperen sammen med kona Sølvi Haugland (46).

Rønneberg har kjent Svendsen i svært mange år - i drøye 25 år, for å være mer nøyaktig.

- Jeg må bare først og fremst si at jeg er veldig, veldig stolt av Truls. Nå har jeg kjent ham i snart 25 år, kanskje det er lenger, og dette har han drømt om veldig lenge. Vi har tullet og tøyset sammen siden revy i 1997, så det at han nå står på scenen med eget show er så kult. Jeg gleder meg som en unge, sa Rønneberg til Dagbladet, og avslørte at han snakket med Svendsen seinest tidligere på premieredagen.

Familietid

Rønneberg og kona hadde barnefri for kvelden, men kunne fortelle at de trives svært godt i hverdagen sammen med sønnen Ludvik, som de fikk i 2015.

Tre år etter at sønnen kom til verden, gikk 46-åringen og makkeren Thomas Numme (49) av som programledere for «Senkveld» - etter hele 30 sesonger fordelt på 15 år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer