Kathrine Sørland og Andreas Holck:

Slik fant de sammen igjen

Sørland bryter tausheten om gjenforeningen.

SAMMEN PÅ NY: Kathrine Sørland og Andreas Holck har funnet tilbake til hverandre etter tre år. Dette sier Sørland om gjenforeningen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SAMMEN PÅ NY: Kathrine Sørland og Andreas Holck har funnet tilbake til hverandre etter tre år. Dette sier Sørland om gjenforeningen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For en måned siden kunne Se og Hør avsløre at tidligere supermodell Kathrine Sørland (41) og eksmannen Andreas Holck (50) hadde funnet tilbake til hverandre etter tre år.

Paret giftet seg i Stavanger domkirke i 2006, men i september 2018 var bruddet et faktum. Den gang uttalte Sørland at de skiltes som venner. Sammen har de sønnen Leon.

Verken Holck eller Sørland ville bekrefte gjenforeningen den gang, men nå forteller sistnevnte mer om at hun har funnet tilbake til eksen i den nyeste episoden av Kamille-podkasten «Summa summarum» med journalist Kjersti Kvam og psykolog Ragnhild Bang Nes.

Nytt forhold

Sørland forklarer i podkasten at hun veldig fort gikk ut av bobla hun hadde vært i med Holck i 15 år. En stund etter separasjonen gikk de også begge inn i nye forhold på hver sin kant.

- Da var vi på det mest fjerneste for hverandre. Vi klarte å samarbeide om Leon veldig fint [ …]. Det var kanskje en liten flukt med en gang, men så ble det mer og mer seriøst, og etter hvert ble det veldig fint, men jeg klarte aldri å slutte å tenke på det jeg hadde hatt og at det kanskje var litt for fort over. Jeg satt med følelser for eksen som jeg kanskje ikke burde hatt i et nytt forhold, og det gjorde alt veldig vanskelig, forteller Sørland åpenhjertig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer