Durek Verrett:

Slik feirer han bursdagen i Norge

Durek Verrett fyller 46 år i dag. Til Dagbladet forteller han om bursdagsplanene.

FYLLER ÅR: Durek Verrett feirer bursdagen sin med kjæresten Märtha Louise og barna hennes. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FYLLER ÅR: Durek Verrett feirer bursdagen sin med kjæresten Märtha Louise og barna hennes. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For snart to måneder siden ble både prinsesse Märtha Louise (49) og halve kongeriket overrasket da Durek Verrett kom på besøk til Norge.

Paret hadde da vært fra hverandre i et halvt år på grunn av coronapandemien, men kunne altså gjenforenes hos Märtha Louise selv, i Lommedalen i Bærum.

Verrett kom på besøk i anledning kjærestens bursdag i september, og nå er det altså han som skal feires. Tirsdag blir han nemlig 46 år gammel.

- Barna vekket meg opp denne morgenen med frokost i senga og gaver før de dro på skolen. Det var veldig vakkert, Märtha var der også, sier han til Dagbladet.

- Jeg får massasje som jeg gleder meg til, så skal jeg tilbringe resten av dagen med jenta mi, legger han til.

Tirsdag ettermiddag delte prinsessa også denne rørende bursdagshyllesten til sin kjære:

I stallen

I fjor feiret de to bursdagen hans med felles venner London. Da hadde prinsessen overrasket ham med show inspirert av «Mamma Mia». I år må også Verrett, som alle andre, tone ned bursdagsfeiringen.

Märtha Louise har delt et bilde av kjæresten på Instagrams historiefunksjon, hvor hun skriver følgende:

«Gratulerer med dagen, vakre bursdagsgutt. Vi elsker deg», skriver hun.

49-åringen har også lagt ut en videosnutt av ham fra stallen.

Siden slutten av september de to fått masse etterlengtet kjærestetid, og de har delt flere øyeblikk sammen den siste måneden.

Blant annet hadde de kledd seg ut i samme kostyme på Halloween, og viste fram sin lekne side på Instagram.

Avslørte forlovelsesplaner

Paret har siden de annonserte forholdet i mai i fjor hatt et avstandsforhold, men nå bor de altså sammen utenfor hovedstaden. Hvor lenge Verrett blir her er ukjent, men det ble forrige uke klart at de to er klare for å ta forholdet et steg videre.

PLANLEGGER FRIERI: I et intervju med Vanity Fair avslører Durek Verrett at han har planlagt å fri til sin kjæreste, prinsesse Märtha Louise. Vår kongehusekspert svarer på om det i framtiden er mulig at Durek blir prins av Norge. Vis mer

I et større intervju med magasinet Vanity Fair avslørte nemlig 46-åringen at han hadde bedt kongeparet om å få lov til å fri til Märtha Louise.

Han hadde planer om å gå ned på kne under parets ferie i Hawaii, men grunnet Ari Behns brå bortgang ble dette skjøvet til side.

Märtha Louise og Verrett har også snakket om hvordan det har vært å gå inn i et forhold når hun har tre barn.

46-åringen har tidligere fortalt at han ville forplikte seg til Maud Angelica (17), Leah Isadora (15) og Emma Tallulah Behn (12) for å få forholdet til å fungere.

At Verrett har blitt glad i kjærestens barn har vært tydelig, og flere ganger har han skrytt av dem i sosiale medier.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer