SLIK FEIRET DE PÅSKEN: Marion Ravn, Sven Nordin, Lilli Bendriss og Henrik Elvejord Borg er blant de norske kjendisene som hadde klare planer for sin påske. Foto: Andreas Fadum / Nina Hansen / Morten Eik
SLIK FEIRET DE PÅSKEN: Marion Ravn, Sven Nordin, Lilli Bendriss og Henrik Elvejord Borg er blant de norske kjendisene som hadde klare planer for sin påske. Foto: Andreas Fadum / Nina Hansen / Morten Eik Vis mer

Kjendisenes påskeferie:

Slik feiret kjendisene påske

Afterski på krykker, barnepass og storby.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne uka har påskebildene florert på sosiale medier. Mens mange nordmenn stortrives med å nyte rolige dager i storbyen, trekker mange til fjells på hytter og høyfjellshotell. En ting som i hvert fall er en fellesnevner for de fleste, er at påskeuka er til for å nytes, uansett hvor man skulle befinne seg.

Dagbladet tok nylig en prat med et knippe norske kjendiser om deres planer og tradisjoner, og i likhet med andre nordmenn har de fleste en klar formening om hvordan både ferien og feiringen burde utspille seg.

  • Se kjendisenes private påskebilder nederst i saken.

Skuespiller Sven Nordin (62) er i disse dager aktuell i den nye tv-serien «Wisting», og har antakelig mer enn nok å henge fingrene i. Det betød likevel ikke at «Mot i brøstet»-stjerna hadde tenkt til å ligge på latsida i påska.

Aktiv bestefar

Til Dagbladet fortalte skuespilleren at han skulle til fjells med familien og passe barnebarna.

- Vi skal bare være med familie, og det blir nok utrolig deilig. Vi skal nyte gode dager, og alle har spådd nydelig vær. Dattera vår bor på Geilo, så vi skal bo hjemme hos dem.

- Der bor også våre to barnebarn, så vi kommer nok til å få kastet en del av ansvaret over på oss, så de kan få litt fri, fortsatte han, og avslørte at tradisjonelle påskeaktiviteter sto på planen.

Saken fortsetter nedenfor.

REPLIKKER: Sven Nordin med tilbakeblikk på sine egne, kjente replikker. Husker han dem? Video: Trude Lorentzen, Dagbladet Les hele saken her: https://www.dagbladet.no/magasinet/sven-nordin-62-kjenner-lettelse-nar-han-far-avslag-i-senga/70938491 Vis mer

- Pynter dere egg?

- Ja, herregud. Selvfølgelig gjør vi det. Vi maler, tegner og holder på. Vi koker egg i løk, for da blir de gule. Koker du dem i rødbeter blir de røde. Det er vårt hemmelige eggeknep, sa han lurt.

Første påske sammen

Tidligere denne måneden ble det kjent at Lilli Bendriss (73), som nylig deltok i «Kjendis søker kjæreste», hadde funnet lykken med eksen, 28 år yngre Shad Tabine. Bendriss avslørte nylig at hun hadde påskedagene helt åpne, men at det trolig ville bli noen dager på fjellet, og at resten av ferien ville bli i Oslo.

- Det har vært veldig, veldig mye jobb den siste perioden. Jeg er i tillegg litt syk nå, og kjenner at jeg har et behov for å slappe av, fortalte hun.

- Kjæresten min kommer, så vi skal tilbringe masse tid sammen. Dette blir vår første påske sammen, noe jeg tror blir veldig fint.

Bendriss skulle i utgangspunktet til Marrakesh, der kjæresten har base, men det ble ikke noe av.

SAMMEN IGJEN: Lilli og Shad har funnet tilbake til hverandre. Nå skal de feire livet sammen. Foto: Andreas Fadum
SAMMEN IGJEN: Lilli og Shad har funnet tilbake til hverandre. Nå skal de feire livet sammen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Jeg reiser heller ned dit i mai. Han feirer ikke påske, men han feirer livet, og det skal vi feire denne påsken.

Eggejakt

Artist Marion Ravn (34) har vært svært hemmelighetsfull om hvem kjæresten er, og har foreløpig aldri vist ham fram. Det har hun imidlertid gjort til familien, og de to hadde lagt planer om å dra til Nøtterøy for å tilbringe tid sammen.

- Jeg skal spise masse marsipan. Vi er fire søsken, og blir tolv stykker totalt. Det er fast tradisjon, og det er veldig hyggelig.

- Mamma lager påskeegg hvert år, så alle søsknene har eggejakt i hagen hvert år. Tantebarn og alle løper rundt i hagen og leter, det er veldig gøy.

Afterski på krykker

«Ex on the beach»-profil Henrik Elvejord Borg (24) har det siste året stått for en rekke overskrifter i norsk presse. Han er aktuell i den nye serien «Influnserne», og har nylig vært på en vill ferie på blant annet Bali og i Thailand.

At det gikk med mye penger, og at han skadet seg så hardt at han måtte opereres, gjorde imidlertid ikke til at Elvejord Borg la om på planene for påskeferien.

HEMMELIG OPPDRAG: Da Henrik Elvejord Borg var på «Ex on the Beach»-innspilling, jaktet han ikke på kjærligheten. Han var der nede for å skrive bok, og nå begynner den å ta form. Han leverte selvfølgelig en smakebit. Video: Ruben Pedersen / Helén Skogstad Vis mer Vis mer

- Jeg skal til Hemsedal og krykke litt rundt. Jeg får en sånn frihetsfølelse der oppe som er helt uvurdelig. Det blir nok rett på afterski for min del, så jeg har ordnet rullestol. Jeg må jo holde beinet høyt, men det blir fest uansett. Tradisjonen min er champagne, raske briller og fylla, generelt.

Selv om han har bikket 24 år, får han fremdeles påskeegg.

- Og nå har de lært seg at jeg bare liker lakris, så jeg får sånn mellom 200 og 250 saltskaller i påskeegget. Det er bestemor Gerd Elin som disker opp - hun en så bra dame, «shoutout» til henne.

Show

Og 24-åringen var ikke alene i Hemsedal. Han fikk blant annet selskap av den tidligere «Skal vi danse»-deltakeren og DJ-en Jan Gunnar Solli (37).

- Jeg skal til Hemsedal og ha et stort show på skjærtorsdag, på Stavkroa. Det gleder jeg meg veldig til.

- Afterski har blitt tradisjon for min del, og det trives jeg veldig godt med.

Flere av landets kjendiser har vært aktive når det gjelder å dele bilder fra sin påske, og det er tydelig at samtlige nyter ferien.

Mens tidligere «Farmen kjendis»- og «Skal vi danse»-deltaker Frank Løke (39) er i Himalaya, har «Camp Kulinaris»-deltaker Grunde Myhrer (24) tatt turen til Trysil.

Til Dagbladet forteller Grunde, som hadde bursdag på skjærtorsdag, at han tilbringer tid med familien denne påska, noe han allerede har dokumentert i sosiale medier.

- Jeg er i Trysil for å være på hytta sammen med familien. Og så er det heldigvis mange venner i nærheten her oppe, så det blir nok mye sol, ski og hygge, sier han.

Helt siden Jorun Stiansen (35) gjorde comeback i rampelyset da hun deltok i «Skal vi danse» i 2017, har ting gått i ett for 35-åringen. Likevel prioriterer hun kvalitetstid med familien denne påska, på familiehytta på Hovden i Setesdal.

PÅSKEFRI: Jorun Stiansen var klar for hyttetur med familien da Dagbladet tok en prat med henne. Foto: Privat
PÅSKEFRI: Jorun Stiansen var klar for hyttetur med familien da Dagbladet tok en prat med henne. Foto: Privat Vis mer
UT PÅ TUR: Sørlendingen på skitur skjærtorsdag. Foto: Privat
UT PÅ TUR: Sørlendingen på skitur skjærtorsdag. Foto: Privat Vis mer

- Jeg er på hytta mi sammen med mamma, pappa og min samboer Egil, sier hun til Dagbladet og fortsetter:

- Hytta vår er 33 år gammel, og her har jeg tilbragt hver eneste påske. Daglige skiturer, Kvikk Lunsj og Yatzy på kveldene er obligatorisk. Jeg elsker påsken, og tiden på fjellet sammen med familien er det beste jeg vet.

Se kjendisenes egne bilder fra påska under:

View this post on Instagram

Easter at its finest 😎☀️🐣❤️

A post shared by Caroline Berg Eriksen (@carolinebergeriksenno) on

View this post on Instagram

We only do fun shit

A post shared by Carina Dahl Official (@carinadahl) on

View this post on Instagram

Det ble bypåske, det! 🐤 Kor e du?!

A post shared by Stian Blipp (@stianblipp) on

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer