Sylvi Listhaug:

Slik feiret Sylvi Listhaug 40-årsdagen

- Den beste gaven fikk jeg i mars.

<strong>BURSDAG:</strong> Mandag fylte politiker Sylvi Listhaug 40 år. Dagen ble tilbrakt med familie og venner. Her på hjemgården i Ørskog utenfor Ålesund. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
BURSDAG: Mandag fylte politiker Sylvi Listhaug 40 år. Dagen ble tilbrakt med familie og venner. Her på hjemgården i Ørskog utenfor Ålesund. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag fylte politiker Sylvi Listhaug 40 år, og dagen ble feiret med familie og venner, før kvelden ble tilbrakt på sofaen med en film på TV-en.

Det delte 40-åringen med sine følgere på sosiale medier.

- Det er utrolig at jeg er 40 år i dag. Årene går så fort, skriver hun på innlegget på Facebook, som i skrivende stund har fått over 5000 gratulasjoner.

Det satte Listhaug stor pris på.

- Tusen takk for helt utrolig mange hilsener. Jeg har hatt en kjempedag med familie og gode venner. Nå er oppvasken tatt, så nå blitt det avslapping på sofaen med en god serie eller film! Kos dere videre, takket hun alle gratulantene med.

Saken fortsetter under:

Bursdagsgaven kom i mars

Hva hun har fått i gave av ektemannen Espen Espeset (42), har Listhaug foreløpig ikke røpet - men ifølge politikeren kom den beste gaven allerede i mars.

- Den beste gaven fikk jeg i mars, da lille Steffen kom til verden. Utrolig koselig med baby i jula. Med de to store er det full fart, skriver Listhaug og legger til at det skal bygges mye Lego i tida framover.

Saken fortsetter under bildet:

Det har ikke lykkes Dagbladet med å få en kommentar fra Sylvi Listhaug eller hennes politiske rådgiver Espen Teigen.

Trebarnsmor

Det var i september i fjor nyheten om at Listhaug ventet sitt tredje barn ble kjent, og i april kunne hun dele den gledelige nyheten om at hun hadde blitt mamma til lille Steffen.

Nyheten delte hun på Facebook, hvor det også rant inn med gratulasjoner - og Listhaug takket selv for den overveldende responsen.

- Tusen takk til alle sammen! Helt utrolig mange gratulasjoner med én gang.

- Blir målløs! Vi koser oss på sykehuset, skrev hun den gang.

Fra før hadde Frp-politikeren og ektemannen to barn. En på fem år og en på åtte år.

- Vi gleder oss veldig. Barna er blitt så store, så jeg gleder meg veldig til å få en baby i huset igjen, fortalte Listhaug om det kommende barnet.

Stormfullt år

Babynyheten kom etter et år med mye storm rundt statsråden.

Hennes forslag til innstramninger i asylpolitikken, integreringsforslag og tydelige debatter skapte oppmerksomhet, både i form av kritikk og støtte.

I fjor sommer fortalte Listhaug åpenhjertig at hun i en periode vurderte å trekke seg fra politikken. En av årsakene var ordene fra sønnen, som hadde fortalt følgende i barnehagen: «Mammaen min er masse på jobben».

Saken fortsetter under bildet:

<strong>TREBARNSFORELDRE:</strong> Sylvi Listhaug og ektemannen Espen Espeset er lykkelig gift med tre barn på åtte måneder, fem og åtte år. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet
TREBARNSFORELDRE: Sylvi Listhaug og ektemannen Espen Espeset er lykkelig gift med tre barn på åtte måneder, fem og åtte år. Foto: Jørn H Moen / Dagbladet Vis mer

Kort mammaperm

Den nybakte trebarnsmora bestemte seg likevel for å fortsette i sitt svært aktive og høyprofilerte yrkesliv. Overfor Se og Hør ga Listhaug uttrykk for, i forbindelse med graviditeten, at hun ikke har noen foreløpige planer om å trappe ned på arbeidsoppgavene.

- Jeg blir kanskje hjemme 3-4 måneder, så overtar Espen (ektemannen, journ.anm.) stafettpinnen, fortalte hun.

I november i fjor tok Listhaug steget over i bloggverdenen, der hun på daværende tidspunkt presenterte seg som en «familiekjær tobarnsmor (snart tre) som trives sammen med folk flest».

39-åringen åpnet like greit blogg-ballet med å avsløre kjønnet på den lille i magen.

ANGRER IKKE: Sylvi Listhaug om Sverige-turen og utspillene. Video: Kristine Sterud og Torun Støbakk / DBTVVis mer Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer