Slik ferierer Hollywood-stjernene

Kjendisene farter verden rundt på ferie - se sommerbildene her.

NYTER SOMMERTIDEN: Eva Longoria, Miley Cyrus og Kourtney Kardashian er bare noen av svært mange superstjerner som i disse dager farter verden rundt og nyter late feriedager. Foto: NTB Scanpix
NYTER SOMMERTIDEN: Eva Longoria, Miley Cyrus og Kourtney Kardashian er bare noen av svært mange superstjerner som i disse dager farter verden rundt og nyter late feriedager. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sommer og ferietid betyr at mange reiser på turer i både inn- og utland. Mange sverger til samme destinasjon år etter år, mens andre foretrekker å reise til nye og eksotiske steder når ferien ligger for tur.

Sommeren 2019 er godt i gang, og i likhet med mange andre, benytter også Hollywood-stjernene sommermånedene til å unne seg litt ekstra luksus i sola.

Mange europeiske feriesteder har de siste åra blitt en yndet favoritt blant flere store kjendiser - og mange velger å komme tilbake til populære ferieland som Frankrike og Italia år etter år.

Hittil i sommer har svært mange kjendiser reist til den romantiske franske hovedstaden Paris - og den franske rivieraen sør i landet. Blant dem finner vi ekteparet paret Joe Jonas (29) og Sophie Turner (23), som nylig giftet seg på et slott i Sør-Frankrike. Paret reiste derfra til eksklusive Maldivene på bryllupsreise.

Både «Jonas Brothers»-sangeren og hans utkårede har den siste tiden delt bilder fra den romantiske ferien.

Paret har tilbrakt dagene på et luksuriøst hotell, og på parets respektive Instagram-profiler får man blant annet et innblikk i en nydelig bungalow med badestige rett ut i det krystallklare, blå havet på utsida.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer