Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Slik ferierer Hollywood-stjernene

Kjendisene farter verden rundt på ferie - se sommerbildene her.

NYTER SOMMERTIDEN: Eva Longoria, Miley Cyrus og Kourtney Kardashian er bare noen av svært mange superstjerner som i disse dager farter verden rundt og nyter late feriedager. Foto: NTB Scanpix
NYTER SOMMERTIDEN: Eva Longoria, Miley Cyrus og Kourtney Kardashian er bare noen av svært mange superstjerner som i disse dager farter verden rundt og nyter late feriedager. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sommer og ferietid betyr at mange reiser på turer i både inn- og utland. Mange sverger til samme destinasjon år etter år, mens andre foretrekker å reise til nye og eksotiske steder når ferien ligger for tur.

Sommeren 2019 er godt i gang, og i likhet med mange andre, benytter også Hollywood-stjernene sommermånedene til å unne seg litt ekstra luksus i sola.

Mange europeiske feriesteder har de siste åra blitt en yndet favoritt blant flere store kjendiser - og mange velger å komme tilbake til populære ferieland som Frankrike og Italia år etter år.

Hittil i sommer har svært mange kjendiser reist til den romantiske franske hovedstaden Paris - og den franske rivieraen sør i landet. Blant dem finner vi ekteparet paret Joe Jonas (29) og Sophie Turner (23), som nylig giftet seg på et slott i Sør-Frankrike. Paret reiste derfra til eksklusive Maldivene på bryllupsreise.

Både «Jonas Brothers»-sangeren og hans utkårede har den siste tiden delt bilder fra den romantiske ferien.

Paret har tilbrakt dagene på et luksuriøst hotell, og på parets respektive Instagram-profiler får man blant annet et innblikk i en nydelig bungalow med badestige rett ut i det krystallklare, blå havet på utsida.

Den verdenskjente sangeren har lagt ut flere bilder og videoer fra stedet, og det ser absolutt ut til at paret nyter late dager i det svært populære øyriket. Jonas har blant annet delt bilder av seg selv der han dykker, og dokumentert turer på stranda og på restaurant med sin kjære Turner.

- Jeg har funnet lykken, skriver Jonas under et av bildene han har delt med sine over elleve millioner følgere.

Hånd i hånd i Paris

Det hersker liten tvil om at flere stjerner har forelsket seg i storbyfavoritten Paris. Også skuespiller Nicole Kidman (52), som for tida er aktuell med sesong tre av HBO- serien «Big Little Lies», har tatt turen til Europa denne sommeren. Hun ferierer i romantiske Paris - selve hjertet av Frankrike. På sin Instagram-profil har hun delt et bilde fra den vakre byen, hånd i hånd med kjæresten Keith Urban (51).

Den kanadiske sangeren Céline Dion (51) har også latt seg begeistre av den franske hovedstaden denne sommeren. Hun har tilbrakt flere uker i Paris - blant annet i forbindelse med Fashion Week som ble arrangert i slutten av juni.

«My Heart Will Go On»-sangeren la blant annet ut et bilde av seg selv fra byen - hvor hun ser utover de parisiske gatene.

- Tar inn inntrykkene og lydene av Paris, har hun skrevet under bildet.

Det er imidlertid ikke bare europeiske hovedsteder som lokker til seg ferielystne Hollywood-stjerner. Kourtney Kardashian (40), kjent fra realityserien «Keeping Up with the Kardashians», nyter også noen late feriedager i disse dager.

40-åringen har tatt turen til Costa Rica i Sør-Amerika sammen med barna sine.

Realitystjerna har blant annet delt et bilde av seg selv liggende på en strand - mens bølgene skylles oppover strandlinjen. 40-åringen har også delt et bilde av seg selv og de to barna Reign (4) og Penelope (7) i en båt - mens de smiler villig til kamera.

I Italia med sønnen

Den amerikanske skuespilleren Eva Longoria (44), kjent fra serien «Frustrerte fruer», har reist over dammen til badebyen Capri i Italia denne sommeren. Nylig delte hun et bilde av seg selv på Instagram i en båt utenfor Italias kyst - ikledd badedrakt, solbriller og stråhatt.

Med på turen var også den ett år gamle sønnen hennes Santiago Enrique (1), som kom til verden i juni i fjor. Det er skuespillerens første barn, som hun fikk med ektemannen José Bastòn (51), som hun giftet seg med våren 2016.

Den lille krabaten så ut til å kose seg stort på stranda sammen med sin mor, og for kort tid siden la «Frustrerte fruer»-stjerna også ut et bilde fra Capri i Italia. Der ga hun uttrykk for at hun savnet ferietida sammen med sønnen og ektemannen.

- Skulle ønsker jeg fortsatt var på ferie, har Longoria skrevet under bildet.

Også skuespiller Kate Hudson (40) har tatt turen til Italia for å feriere i år - også hun med en sin lille baby.

På Instagram har Hudson delt et bilde fra den kjente Amalfikysten i Italia. På bildet står 40-åringen i en båt mens hun holder den åtte måneder gamle datteren Rani Rose i armene.

I bakgrunnen kan man se Italias flotte kystlandskap - som kjendiser og vanlige turister flokker til hver eneste sommer.

Den Oscar-nominerte skuespilleren ble mor for tredje gang i oktober i fjor, og for ikke lenge siden delte hun et koselig bilde med ektemannen og de tre barna.

Hun har også delt bilder fra de italienske byene Capri og Ravello langs Amalfikysten, og da så det absolutt ut til at stormfamilien hygget seg.

Det er riktignok ikke bare Europa og Italia som har fristet Hollywood-kjendisene denne sommeren. Karibia er en stor og eksotisk feriefavoritt for mange, og ingen ringere enn realitystjerna Kylie Jenner (21) har tatt en tur til Turks og Caicos.

Stjerna har lagt ut en rekke bilder fra den råflotte ferieturen, deriblant mange strandbilder hvor hun poserer i badetøy. Jenner har også delt bilder fra en stor båt - med krystallblått hav i bakgrunnen.

- Livet er vakkert, har 21-åringen skrevet til et av bildene.

Se flere bilder av Hollywood-kjendisene på ferie her:

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!