Slik fikk Jennifer Aniston den veltrente stripper-kroppen

Sjokkerer med muskler i ny filmrolle.

(Dagbladet): I september har filmen «We're the Millers» kinopremiere her i Norge.

I komedien spiller Jennifer Aniston en stripper, og har med sin muskuløse og veltrente kropp i filmtraileren allerede skapt overskrifter verden rundt.

røper yoga-treneren hemmeligheten bak suksessen.

Mye yoga Hardt arbeid er en selvfølgelighet når det kommer til trening og bygging av muskler, men Aniston forteller at det var yogaen som gjorde utslaget.

FORSKJELL: - Det er viktig å understreke forskjellen mellom strippere og poledancere, sier Kristina Bleken. Foto: Stella Pictures
FORSKJELL: - Det er viktig å understreke forskjellen mellom strippere og poledancere, sier Kristina Bleken. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg trente yoga tre ganger i uka, og resultatet var fantastisk. Til tross for at jeg alltid har vært i god form, har jeg hatt noe fett på beina som aldri ble borte. Etter jeg begynte med yoga forsvant det nesten av seg selv, forteller hun til magasinet People.

Yogatreneren hennes, Mandy Ingber, forteller at yoga er en fin treningsform om du ønsker å beholde de feminine formene samtidig som du bygger muskler.

- Jennifer er både feminin, slank og muskuløs, sier hun.

Styrke viktig Kristina Bleken er både leder og instruktør for arrangementselskapet «The Pole Room» her i Norge. Hun forteller hvor viktig det er å ha styrke i kroppen om du skal være poledancer.

SJOKKERER: Jennifer Aniston sjokkerer med muskler i den nye filmen «We're the Millers». Foto: Stella Pictures
SJOKKERER: Jennifer Aniston sjokkerer med muskler i den nye filmen «We're the Millers». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Men det er viktig å understreke forskjellen mellom strippere og poledancere. Om du er stripper trenger du bare å danse, da er det selvfølgelig ikke nødvendig med den samme styrken, sier hun til Dagbladet.

Som poledancer er du nødt til å kunne bære din egen kroppsvekt, noen ganger mens du henger etter én arm i stangen. Det krever både styrke og god kontroll for å beherske teknikkene i stanga.

- Kroppen er laget for å henge med på de utfordringene du gir den. Om du begynner å trene hardt vil kroppen etterhvert gi deg de musklene du trenger, selv om det selvfølgelig er tungt i starten, sier hun.

YOGA: Aniston forteller selv at det var yogaen som gjorde utslaget for den veltrente kroppen. Foto: Stella Pictures
YOGA: Aniston forteller selv at det var yogaen som gjorde utslaget for den veltrente kroppen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Videre understreker hun at det ikke alltid er en fordel å være tynn om du drømmer om å bli poledancer.

- Det viser seg at det ofte er bedre å være litt for stor med muskler, enn tynn og slank uten muskler. Poledancing handler om din egen kroppsvekt. Om du kan bære den, spiller det ingen rolle hvor stor eller slank du er.