Slik forberedte kjendisene seg til «71° nord»: - Jeg trodde vi egentlig skulle sove på hotell

En skaffet seg personlig trener, en gikk tur med typen - og minst én forberedte seg ikke i det hele tatt.

SPORTY GJENG: Henrik Thodesen, Sandra Lyng, Grace Bullen, Alexandra Joner, Samantha Skogrand, Svein Østvik, Ole Martin Årst, Thea Næss, Aleksander Hetland og Adam Schjølberg sliter seg rundt i Norge med programleder Tom Stiansen (bakerste rad) i «71° nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: TVNorge / Discovery Networks Norway
SPORTY GJENG: Henrik Thodesen, Sandra Lyng, Grace Bullen, Alexandra Joner, Samantha Skogrand, Svein Østvik, Ole Martin Årst, Thea Næss, Aleksander Hetland og Adam Schjølberg sliter seg rundt i Norge med programleder Tom Stiansen (bakerste rad) i «71° nord - Norges tøffeste kjendis». Foto: TVNorge / Discovery Networks Norway Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Årets sesong av «71° nord - Norges tøffeste kjendis» er godt i gang på TVNorge, og søndag kveld skal gruppa på ti kjendiser reduseres til åtte.

Reality-konkurransen er kjent for å være av det svært tøffe slaget. Hittil i år har eksempelvis Alexandra Joner (27) brutt sammen under fjellklatring, mens Svein Østvik (55) er blitt nødt til å trekke seg fra en av etappene.

Så, hvordan forberedte årets kjendisdeltakere seg på den krevende innspillinga av «71° nord»?

På programmets premierefest tok Dagbladet runden blant kjendisene, og svarene de kom med vitnet om at noen var ganske mye bedre forberedt enn andre.

- Har holdt det litt for meg selv

Komiker og «Sofa»-profil Adam Schjølberg (34) røper at han faktisk er en naturens mann - og dét i mye større grad enn hva mange kanskje tror.

- Jeg har jo en hobby fra før hvor jeg går mye i fjell. Så jeg har reist mye i fjell aleine, og trives godt med det. Å sove i telt og være ute og padle om sommeren, sånne ting. Så jeg har jo litt erfaring. Men det har jeg holdt litt for meg selv, så det er ikke alle som vet det, avslører han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer