Helene Olafsen:

Slik fridde han: - Over the top

- Det var rødt og glorete.

FORLOVET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen tok forholdet ett steg videre tidligere i november. Foto: Espen Solli
FORLOVET: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen tok forholdet ett steg videre tidligere i november. Foto: Espen Solli Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NYDALEN (Dagbladet): 1. november ble det kjent at «Senkveld»-programleder Helene Olafsen (29) og kjæresten, proffdanser Jørgen Nilsen (29), hadde forlovet seg. Det avslørte Olafsen selv i et innlegg på sin Instagram-profil.

«Resten av livet, minst», skrev hun tilhørende en bildeserie av de to - der hun har en stor diamantring på fingeren.

Olafsens forlovede er i semifinalen i «Skal vi danse», og kan fort havne i en finale med dansepartneren Jørgine Vasstrand. Derfor var Olafsen selvsagt til stede i publikum, og snakket mer enn gjerne om frieriet i pausen.

Overdådig

- Det føles veldig stas, men det føles jo likt - bare at jeg har litt mer pynt på fingeren. Jeg blir sittende og se på den hele tiden, flirer hun overfor Dagbladet.

- Jeg kom hjem etter sending en kveld. Da hadde vi ikke pratet sammen hele dagen, og jeg lurte på om det var dårlig stemning mellom oss. Da jeg kom hjem var det helt mørkt, og jeg skjønte ikke helt greia, forteller hun, og fortsetter:

- Men så fant jeg en lapp på kjøkkenet. Der sto det bare «møt meg ved sjøen». Da begynte jeg å ane ugler i mosen.

Hun forteller at kjæresten hadde sporet mobiltelefonen hennes gjennom dagen, og derfor visste når hun var på vei hjem - slik at han kunne forberede seg. Det var nemlig ikke noe beskjedent frieri Nilsen hadde planlagt.

- Han hadde alt perfekt timet. Han hadde pyntet med masse julelys hele veien ned mot sjøen, som han skrudde på samtidig. Det var rødt og glorete, helt «over the top». Men jeg skjønte det da lyset kom på. Han sto der nede med ti røde roser, opplyst av rødt lys, og gikk ned på kne. Det var veldig romantisk, forklarer hun.

Hun tror det blir vanskelig å toppe 2019, som har vært parets store år.

- Bryllup har vi ikke snakket så mye om ennå, men det tar vi ikke nå. Jeg tenker nok at jeg skal føde dette barnet først, sier hun.

View this post on Instagram

Resten av livet, minst ❤️💍 @jrgnnilsen

A post shared by Helene Olafsen (@heleneolafsen) on

Flere gladnyheter

Med andre ord har 2019 nå vist seg å bli et svært innholdsrikt år for kjæresteparet. I juni avslørte nemlig Olafsen at de to hadde kjøpt hus sammen, og med det ble samboere.

Bare to måneder senere kom det nok en gladmelding fra paret, da det ble kjent at de venter sitt første barn sammen. Nyheten ble avslørt av Olafsen under premieren på årets første «Senkveld»-innspilling.

- Det er en ting jeg gleder meg eksepsjonelt til. Noe jeg ikke sagt til deg, som jeg tror du kommer til å bli glad for. Jeg er gravid, sa hun til tv-makker Stian Blipp (29).

KLEINT: Helene Olafsen blir utfordret av Mads Hansen og må på en rekke dates i ukens «Senkveld». Det mennene ikke visste, var at det hele var skjult kamera. Video: TV 2 Vis mer

Til Dagbladet uttalte hun følgende:

- Både jeg og Jørgen gleder oss stort til å møte den lille. Vi er, i likhet med vår nærmeste familie og venner, veldig spente.

Da nyheten var ute delte hun også et bilde av seg selv og kjæresten på Instagram, der Nilsen holdt på hennes voksende mage. «Vi to skal bli tre», skrev Olafsen til bildet da.

Møttes på «Skal vi danse»

Det var i september i fjor at duoen bekreftet at de var kjærester. Det gjorde de overfor Se og Hør etter at det hadde i lengre tid gått rykter om at de var mer enn bare gode venner.

Olafsen og Nilsen møttes da de var dansepartnere i «Skal vi danse» i 2017, der de stakk av med seieren.

RETRO: Stian Blipp er i dag en av landets mest profilerte programledere. Det mange - inkludert makker Helene Olafsen - har glemt, er at han deltok i «Norske Talenter» i 2009. Vis mer

På dette tidspunktet var de begge i respektive forhold med noen andre, men Olafsen forsikret nylig om at det ikke skjedde noe mellom henne og dansepartneren i kulissene da.

- Jeg tror han (Jørgen, journ.anm.) ble forelsket ganske tidlig. Men jeg tror ikke jeg skjønte det før mot slutten. Og jeg skjønte ikke at jeg var det før lenge etterpå (...). Jeg har jobbet tett med gutter i idrett hele livet, så jeg klarte ikke å skille det fra andre, fortalte hun i podkasten «Må på behandling».

- Jeg sa til kjæresten min: «Du, jeg tror jeg og Jørgen er sjelevenner». Det sa jeg ganske tidlig. Så jeg synes vi funket bra å jobbe sammen, og var veldig fornøyd med partnerskapet, så jeg skjønte ikke det før etter lang tid, la «Senkveld»-profilen til.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer