«Luksusfellen»- Shain Thomas:

Slik går det etter «Luksusfellen»

Er på god vei mot å bli kvitt gjelden.

SHOPPING-SJOKK: Shain Thomas fikk sjokk over forbruket sitt da han fikk hjelp i «Luksusfellen». Video: Viaplay Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter over 20 sesonger med «Luksusfellen» er det flere av deltakerne som har fått seg en overraskelse når de får oversikt over forbruket sitt. Blant disse finner vi modell Shain Thomas Jellum Gundhus (41).

Gundhus var med i første episode av fjorårets sesong, hvor han blant annet fikk sjokkbeskjeden om at han hadde 700 000 kroner i gjeld.

Pengene forsvant hovedsakelig til nettshopping og det ble avslørt at han på bare tre dager hadde klart å bruke 30 000 kroner på klær.

Det som overrasket økonomene Hallgeir Kvadsheim (51) og Cecilie Tvetenstrand (42) mest var det faktum at Gundhus egentlig hadde en ganske så grei økonomi i utgangspunktet.

Han hadde nemlig jobbet som modell, en jobb han på det meste tjente 1,5 millioner kroner på. Likevel forsvant pengene ut i løse luften.

Nå kan Gundhus fortelle til Dagbladet at han har tatt i bruk lærdommen fra episoden og minsket gjelden sin ned til 250 000 kroner. Dette har han blant annet gjort ved å skaffe seg en stabil jobb.

- Akkurat nå jobber jeg i barnevern, rus og psykiatri. Når jeg har mulighet og tid så maler jeg bilder. Jeg får faktisk bestillinger fra ulike gallerier, så det går bra, sier han entusiastisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer