«Jakten på kjærligheten»:

Slik går det med årets «Jakten»-par: - Dette er rekord

Det gikk over all forventning da bøndene skulle finne lykken i «Jakten på kjærligheten».

NESTEN FULL KLAFF: Tre av fire av årets «Jakten»-bønder har funnet seg kjærester gjennom TV 2-programmet. Programleder Katarina Flatland sier til Dagbladet at hun er i ekstase over utfallet. Foto: Espen Solli/ TV 2
NESTEN FULL KLAFF: Tre av fire av årets «Jakten»-bønder har funnet seg kjærester gjennom TV 2-programmet. Programleder Katarina Flatland sier til Dagbladet at hun er i ekstase over utfallet. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag kveld fikk tv-seerne et siste gjensyn med årets deltakere i «Jakten på kjærligheten» på TV 2.

Årets bønder og deres gjenværende friere dro tilbake til Hoel gård, der de først møtte frierne sine på speeddate.

I det siste programmet kom blant annet bonde Erik Grytnes (38) og frier Maria Bjørndal (35) med en overraskende avsløring, og ellers gjorde «Jakten»-deltakerne opp status med programleder Katarina Flatland (28).

Imidlertid har det gått noen måneder siden året siste «Jakten»-episode ble innspilt, så Dagbladet har tatt runden hos deltakerne for å få en fersk oppdatering om hvordan det går med dem.

Vil kjøpe gård sammen

Årets yngste bonde, Beatrice Fjell (24) fra Lommedalen, overrasket med friervalgene sine flere ganger i løpet av sesongen. Hun sendte hjem Tor Jonas «TJ» Wilhelmsen, frieren hun fikk en het kjemi med på speeddaten, og Marius Duestøl måtte forlate gården hennes før tida.

Da valget til slutt sto mellom Simen Gjølberg Johansen og Fredrik Fjeld, tok hun til tårene da hun sendte førstnevnte hjem.

I ettertid har imidlertid Beatrice og Fredrik etablert seg som samboere på småbruket hennes, og når Dagbladet slår på tråden kan hun fortelle at de to fortsatt er like forelsket. Fredrik er selvsagt ikke langt unna, og er med i samtalen over høyttaler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer