«Love Is Blind»:

Slik går det med parene

Den nye sesongen av Netflix-suksessen «Love Is Blind» er på «alles» lepper om dagen. Slik endte det for parene.

POPULÆR: Den andre sesongen av Netflix-serien «Love Is Blind» er blitt svært populær verden over. Foto: Skjermdump fra Instagram
POPULÆR: Den andre sesongen av Netflix-serien «Love Is Blind» er blitt svært populær verden over. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at det finnes utallige datingprogrammer hvor flere ønsker å finne kjærligheten. I 2020 kom den første sesongen av Netflix-suksessen «Love is Blind».

Serien går ut på at deltakerne blir kjent fra hver sin side av en vegg. Dersom kjemien stemmer kan de velge å forlove seg - uten å ha sett hverandre. Deretter følger serien parene på vei til alteret.

I februar begynte den andre sesongen å rulle over skjermene, og nok en gang har serien bydd på en god dose med drama og intriger. Nylig ble seriens gjenforeningsepisode sluppet, og der kom det fram hvordan det står til med parene i etterkant av innspillingen.

Flere medier som Cosmopolitan og Independent har bitt seg merke i den mye omtalte gjenforeningsepisoden.

Jarrette Jones og Iyanna McNeely

I starten av «Love Is Blind» var det tydelig at kjemien stemte mellom prosjektlederen Jarette Jones (32) og programkoordinatoren Iyanna McNeely (27). De fant kjapt tonen og knyttet et sterkt bånd til hverandre.

Men under programmets tid fant Jones også tonen med en annen deltaker, Mallory Zapata (32). McNeely ble dermed noe nølende da hun fant ut av det, og det ble uklart om hun fortsatt ville gå videre med Jones.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer