Øyunn Krogh:

Slik går det med «Sommerhytta»-vinnerne

Øyunn Krogh letter på sløret om hytta, årets deltakere og livet.

VINNER: Øyunn Krogh og kjæresten Levi Try vant «Sommerhytta» sesong 4 og fikk beholde hytta de bygde. Foto: TV 2
VINNER: Øyunn Krogh og kjæresten Levi Try vant «Sommerhytta» sesong 4 og fikk beholde hytta de bygde. Foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I fjor høst var det kjæresteparet Øyunn Krogh (25) og Levi Try (23) som gikk helt til topps i TV 2-programmet «Sommerhytta». De fikk dermed beholde sin drømmehytte, mens de andre hyttene ble lagt ut for salg.

I november kunne duoen avsløre at de skulle leie ut hytta, slik at de forhåpentligvis kunne gå i null med utgifter og leieinntekter.

Når Dagbladet slår på tråden til Krogh er de faktisk på vei ut til sommerhytta på Lyseren. Hun forteller at de nylig leide ut hytta til noen som bodde der i hele to måneder.

- Å leie ut hytta har gått veldig fint! Vi har fått brukt den mye selv, samtidig som vi har klart å gå i null, som var målet, forteller 25-åringen, og legger til at en eventuell gevinst vil gå til hytte-kontoen.

Roser deltakerne

Nå er det årets sesong av den populære hytte-konkurransen som ruller og går på TV med fire nye par som kjemper om seieren.

Øyunn synes hyttebygginga framstår slitsom i år også, men én ting har hun likevel bitt seg merke i:

- Det virker som deltakerne i år får sovet litt mer, de virker mer uthvilte. Jentene orker å sminke seg, det droppet vi rimelig raskt, ler 25-åringen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer