Birgit Skarstein og Helene Spilling:

Slik går det nå

Duoen har kjent på utfordringer på hver sin kant det siste året.

FLYTTET SAMMEN: Helene Spilling har flyttet sammen med Birgit Skarstein - og nylig møttes de sammen med hver sin dansepartner for å markere begivenheten. Video: Helene Spilling / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter fjorårets sesong av «Skal vi danse» kunne toppidrettsutøver Birgit Skarstein (32) og proffdanser Helene Spilling (24) avsløre at de hadde flyttet sammen som gode venner.

Siden den gang har duoen delt en rekke bilder og videosnutter fra vennskapet, og ikke minst samboerskapet, på sosiale medier.

Når Dagbladet snakker med dem nå, noen måneder inn i samboerskapet, kan de imidlertid røpe at boforholdet blir satt litt på «pause» som følge av coronasituasjonen.

Ved en feiltakelse skrev Dagbladet torsdag morgen på front at de to var kjærester. Det medfører ikke riktighet, og ble rettet opp klokken 07.08. Dagbladet beklager dette.

Den kommende tiden går det nemlig flere uker før de får møtt hverandre igjen. Birgit jobber intenst mot det kommende OL og er i disse dager på samling og EM i Italia, mens Helene er igjen hjemme i Norge.

Trening i utlandet

Etter en måned på tur må 32-åringen naturligvis i karantene, selv om hun slipper karantenehotell på grunn av jobben som toppidrettsutøver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer