«Sommerhytta» Jeanett og Jerry:

Slik gikk det etter «Sommerhytta»

Jeanett Fjeldstad og Jerry Johansson fra fjorårets sesong av «Sommerhytta» fikk mye oppmerksomhet gjennom sin deltakelse i programmet. Men de har også fått kjenne på medaljens bakside.

POPULÆRE: Jerry Johansson og Jeanett Fjeldstad fikk mye oppmerksomhet etter sin andreplass i TV-suksessen «Sommerhytta». Foto: Espen Solli / TV 2
POPULÆRE: Jerry Johansson og Jeanett Fjeldstad fikk mye oppmerksomhet etter sin andreplass i TV-suksessen «Sommerhytta». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

«Sommerhytta» har blitt en skikkelig publikumssuksess for TV 2. Programmet der fire deltakerpar konkurrerer om å bygge den fineste hytta, ble sendt på TV for første gang i 2017. Gjennom fem sesonger har det bydd på mange rørende og minneverdige øyeblikk.

Jeanett Fjeldstad (42) og Jerry Johansson (41) deltok i sesong fire, som gikk på TV i fjor høst. Der havnet de på en andreplass bak Øyunn Krogh (25) og Levi Try (24).

Mottar hatbrev og drapstrusler

Fjeldstad og Johansson fikk mye oppmerksomhet etter sin TV-opptreden. Ikke all oppmerksomheten har vært positiv, og Fjeldstad sier hun har mottatt både hatbrev og drapstrusler.

- Det siste hatbrevet fikk jeg for to uker siden. Det er det samme mennesket som skriver, tror jeg. Men det bryr jeg meg ikke om i det hele tatt. Det er mange som ringer og er hyggelige også, sier Fjeldstad til Dagbladet.

Hun legger til at det er mange som kjører sakte forbi huset deres, og at det er flere som stopper opp og tar bilde.

- De er vel nysgjerrige på hvordan vi har det. Men det er jo litt spesielt og uvant. Men da har man i hvert fall gjort inntrykk, ler Fjeldstad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer