SUKSESS: Siv Cotton er stolt av datteren Charlize som gjør det stort som modell. Foto: Privat
SUKSESS: Siv Cotton er stolt av datteren Charlize som gjør det stort som modell. Foto: PrivatVis mer

«De norske Hollywoodfruene»:

Slik gikk det med «De norske Hollywoodfruene»

Norsk TV3-profil gjør stor suksess som modell.

(Dagbladet): Det er ikke til å komme unna at «Svenske Hollywoodfruer» har hatt stor suksess siden serien for første gang ble sendt på TV3 i 2009.

«JEG DØØØØR»: Gunilla Persson, kjent fra TV3-programmet «Svenske Hollywood-fruer» går rett i bakken når hun skal prøve en Classywalk for første gang. Video: TV3 Vis mer

Flere av profilene har opparbeidet seg store navn gjennom deltakelsen, og en av de mest omtalte svenske fruene er utvilsomt Gunilla Persson (58), som vet å skape både liv, røre og dramatikk. Blant annet da hun prøvde datteren Erikas hoverboard (ståhjuling uten stang) og deiset i bakken.

I 2010 fikk Norge en egenprodusert norsk versjon, men den store suksessen uteble.

Siv Cotton (45), Beatrice Prochazka (45), Antoinette Kristensen (37) og Kristine Dorow (36) gikk dermed videre til å jobbe med andre prosjekter, og har i dag veletablerte liv i Los Angeles.

Spiller i TV-serie

Blant dem er Siv Cotton, som bare var 17 år da hun for første gang flyttet til USA. Det var der hun møtte sin tidligere ektemann, den 22 år eldre forretningsmannen Christian Cotton.

Paret var var gift i 12 år, men skilte lag for fem år siden. Sammen har de datteren Charlize (15).

Når Dagbladet snakker med Cotton kan det virke som om hun har mange baller i luften. I tillegg til å drive spa i USA har hun nylig vært i Norge for å medvirke i en annen TV-serie.

2010: Det er slik mange trolig husker Siv og Charlize. Nå har 15-åringen blitt en ettertraktet modell. Foto: TV3
2010: Det er slik mange trolig husker Siv og Charlize. Nå har 15-åringen blitt en ettertraktet modell. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg har akkurat vært i Oslo for å spille inn to episoder av «Kongsvikklinikken», forteller hun, og legger til at hun syns det er gøy å få gjøre noe utenom det vanlige.

Cotton er en populær dame selv, men hun er likevel ikke den eneste i familien som får mye oppmerksomhet. Hennes 15 år gamle datter Charlize er nemlig en svært ettertraktet modell, som blant annet er signert av Wilhelmina og Team Models.

Charlize deler stadig bilder fra ulike oppdrag på sin Instagram-profil.

Saken fortsetter under bildene.

- Jeg var nettopp i London med Charlize for en modelljobb. Hun har hatt masse oppdrag, sier Cotton, som mener at datteren har en lovende karriere.

- Hun er signert i både LA, Oslo og Miami, forteller hun.

- I august reiser vi til New York for å signere en ny kontrakt, det blir spennende, legger hun til.

Og det er en tydelig stolt mor som deler en rekke bilder av datteren på sin Instagram-profil.

Saken fortsetter nedenfor.

Et innlegg delt av sivcotton (@siv_cotton)

Har funnet en ny mann

På spørsmål om hvordan det går med kjærligheten er imidlertid den ellers så åpenhjertige TV-profilen svært hemmelighetsfull.

- Jeg dater en spesiell person, han er amerikaner, sier hun uten å ville utdype det noe mer.

Alt i alt er Siv fornøyd med hvordan hun ble framstilt på TV, og føler hun skilte seg ut fra de andre deltakerne.

- Det er ikke noe jeg angrer på, jeg ble vist på en ekte og ordentlig måte.

I 2013 ble TV-profilen en del av «Svenske Hollywoodfruar». Hun har tidligere uttalt at hun var glad hun fikk komme tilbake på skjermen, og til Dagbladet forteller hun at det trolig ikke er mange nordmenn som kunne blitt med på serien og snakke flytende svensk.

Bizzy B

Også Beatrice Prochazka gjør suksess i Hollywood etter at hun flyttet dit for kjærligheten i 1998. Til Dagbladet trekker hun fram hvilke fordeler hun har hatt i ettertid av serien.

- Det ga meg muligheten til å eksponere businessen min i Norge og kanskje også inspirere andre som har en drøm eller målsetting om å gjøre noe lignende.

Saken fortsetter nedenfor.

BIZZY B: Beatrice gjør stor suksess med foretningen sin «Bizzy B». Foto: Privat
BIZZY B: Beatrice gjør stor suksess med foretningen sin «Bizzy B». Foto: Privat Vis mer

Det har imidlertid skjedd mye siden TV-serien rullet over skjermen. 1. juli feiret nemlig Beatrice 17-års jubileum for butikken sin «Bizzy B».

- Utenom vanlig butikkbusiness som er travel i seg selv, vier jeg mye av tiden min til å designe og produsere mitt eget varemerke, sier hun.

Alt fra bikinier, undertøy til menn og kostymer har ført med seg en rekke privilegier for Beatrice.

DESIGNER: Beatrice designer både undertøy for menn og kvinner, kostymer og bikinier. Foto: Privat
DESIGNER: Beatrice designer både undertøy for menn og kvinner, kostymer og bikinier. Foto: Privat Vis mer

Det har nemlig gitt henne mulighet til å jobbe med mange store stjerner, som blant andre Ariana Grande, Nicki Minaj, Jennifer Lopez, Paris Hilton og Rihanna. Og stjernene skal ifølge Beatrice ha noen krav til antrekkene sine.

- Mange artister krever spesialtilpassede design, forteller hun.

I tillegg til travle arbeidsdager og familieliv er Beatrice i gang med knallhard trening og kosthold. Sammen med personlig trener Terell Jason jobber den tidligere norske Hollywood-frua med en spesiell fotoshoot.

- Vi jobber mot en fotoshoot der jeg skal vise fram mine egen nye design og personlige mål, sier hun til Dagbladet og forteller at dersom hun skulle vært med på noe lignende igjen måtte det ha vært en annen type program.

- Det måtte ha vært en litt annen setting og en ny type utfordring. Gjerne med litt mer substans i business, sier hun, og legger til at hun alltid er klar for en utfordring.

Beatrice har hendene fulle og til høsten er hun aktuell med en ny kolleksjon i samarbeid med den norske MTV programlederen Ine Therese Back Iversen.

GIFT: Beatrice flyttet til USA da hun traff den tidligere Chippendales-danseren Shawn. Paret lever fremdeles lykkelig som ektepar. Foto: Thomas Engstrøm
GIFT: Beatrice flyttet til USA da hun traff den tidligere Chippendales-danseren Shawn. Paret lever fremdeles lykkelig som ektepar. Foto: Thomas Engstrøm Vis mer

- Det ser jeg virkelig fram til, sier Beatrice.

Luksuriøs hverdag

Antoinette Kristensen flyttet til Los Angeles for å satse på en modellkarriere som 23-åring. Deretter var det musikk som tok opp en større og større del av livet hennes.

SATSET: Antoinette Kristensen flyttet til Los Angeles for å satse som modell, men en musikkarriere tok opp større og større deler av livet hennes. Foto: TV3
SATSET: Antoinette Kristensen flyttet til Los Angeles for å satse som modell, men en musikkarriere tok opp større og større deler av livet hennes. Foto: TV3 Vis mer

Kristensen, som opprinnelig heter Anette Haukaas, har gjort det så godt i Hollywood at selveste Perez Hilton har skrevet rosende ord om henne på sin verdenskjente blogg.

Det førte med seg både positive og negative opplevelser for den blide, norske Hollywoodfrua.

- Man må jo bare ta det som en kompliment at han liker musikken min. Det er tross alt veldig mange han ikke liker, har hun tidligere fortalt til Seoghør.no.

På Instagram kan det se ut til at Kristensen lever det glade liv fremdeles. Med en rekke bilder fra eksotiske reiser og spennende arrangementer er det trolig lite som mangler for artisten.

Saken fortsetter nedenfor.

Stor kjærlighet for hunden

Under serien «Norske Hollywoodfruer» var Kristine Dorow (36) mest opptatt av kjærligheten for sin lille hund.

KJÆRLIGHET: Det var ikke mye hunden til Kristine Dorow ikke fikk bli med på. Foto: TV3
KJÆRLIGHET: Det var ikke mye hunden til Kristine Dorow ikke fikk bli med på. Foto: TV3 Vis mer

Dorow bor i Santa Monica, og ble seinere med i «De norske Hollywoodfruene» enn de andre tre. 36-åringen er oppvokst på et lite sted på Sørlandet, Herefoss, men bosatte seg i Los Angeles etter korte perioder i blant annet Wales og London.

På sosiale medier kan man nå se at TV-profilen har fått en sønn siden serien ble tatt av skjermen.

Da hun ble med i programmet i 2010 hadde 36-åringen allerede vært gift to ganger. Kort tid etter, ble det kjent at hun hadde funnet kjærligheten på ny.

Det har ikke lykkes Dagbladet å komme i kontakt med Antoinette Kristensen og Kristine Dorow.