«Ex on the Beach Norge»:

Slik gikk det med denne gjengen

Hemmelig kjæreste, kjendisflørt og ellevill festing oppsummerer det siste året.

BLE RIKSKJENDISER: Deltakerne i fjorårets sesong av «Ex on the Beach» skapte tv-historie med drøye scener, krangler og sex. Nå som den nye sesongen er på trappene, er det passende med et tilbakeblikk på denne gjengen. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery
BLE RIKSKJENDISER: Deltakerne i fjorårets sesong av «Ex on the Beach» skapte tv-historie med drøye scener, krangler og sex. Nå som den nye sesongen er på trappene, er det passende med et tilbakeblikk på denne gjengen. Foto: Toke Mathias Riskjær / Discovery Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den 17. mars går startskuddet for den tredje norske sesongen av «Ex on the Beach», og de kommende deltakerne har allerede rukket å få store mengder oppmerksomhet. Videoer og saker om dem har florert i sosiale medier, og det er tydelig at de gleder seg til å ta fatt på sine nye liv i rampelyset.

Før vi slipper dem helt til, er det derimot betimelig med et tilbakeblikk. I fjor gikk den andre sesongen av serien, som bød på rekordstore mengder drama, sex og intriger.

Noen av deltakerne har bevisst holdt seg i rampelyset, mens andre er som sunket i jorda. Slik har det gått med fjorårets «Ex on the Beach»-gjeng:

Røper romanse

Den blonde og muskuløse trønderen Henrik Grønvik (23) fikk ikke noe særlig skandalestempel på seg etter deltakelsen. Nå skal det sies at han ikke var særlig lenge i villaen heller, men han markerte seg først og fremst som en god venn og fløtepus.

Etter deltakelsen har han ikke hatt det samme eksponeringsbehovet som mange av de andre. Han jobber fortsatt hos faren, på Clas Ohlson, og har et relativt normalt hverdagsliv i Trondheim.

- Men det er gøy å bli kjent igjen, det skjer jo ganske ofte. Også har jeg fått litt sponsede oppdrag, som en ferie til Bali. Det har jeg ikke noe imot. Det har åpnet litt nye dører, men jeg blir nok ikke influenser, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer