Candace Cameron Bure:

Slik gikk det med «Full House»-D.J.

Dette har Candace Cameron Bure gjort etter 1995.

BARNESTJERNE: Det er slik som dette mange husker Candace Cameron Bure. Foto: Ralph Dominguez/MediaPunch/Shutterstock/NTB
BARNESTJERNE: Det er slik som dette mange husker Candace Cameron Bure. Foto: Ralph Dominguez/MediaPunch/Shutterstock/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På 80- og 90-tallet herjet den amerikanske situasjonskomedien «Full House», eller «Under samme tak» som den heter på norsk, på skjermen.

Serien omhandlet livet til alenefaren Danny Tanner og hans døtre D.J., Stephanie og Michelle, samt svogeren Jesse og bestevennen Joey.

Den moderne familien bodde i et ikonisk hjem i San Francisco som ble kjent for de flotte karnappvinduene og den røde hoveddøra. Huset har i seinere tid blitt en ettertraktet turistatteraksjon i den amerikanske storbyen.

Trakk seg tilbake

Best kjent fra serien er trolig Mary-Kate og Ashley Olsen (35), som delte på rollen som yngstedattera Michelle. De har hatt en svært lysende karriere siden, men har trukket seg kraftig tilbake fra rampelyset.

Jodie Sweetin (39), som spilte Stephanie, har imidlertid stått for en rekke overskrifter i tabloidpressen - spesielt med hendelser fra privatlivet.

Men hva skjedde egentlig med eldstedattera D.J. etter serien?

Trebarnsmor

Hun ble spilt av den amerikanske skuespilleren Candace Cameron Bure, som privat er gift med den russisk-amerikanske ishockeystjerna Valerij Bure (47).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer