«The Bold and The Beautiful»

Slik gikk det med «Glamour»-stjernene

Skandaler, tragedier og nye karrierer.

SÅPESTJERNER: Hunter Tylo,  Ronn Moss og Katherine Kelly Lang har spilt i den populære TV-serien i mange år. Foto: DPA / EPA /  Rex
SÅPESTJERNER: Hunter Tylo,  Ronn Moss og Katherine Kelly Lang har spilt i den populære TV-serien i mange år. Foto: DPA / EPA /  Rex Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den populære tv-serien «Glamour» har fengslet seere verden over siden premieren i 1987. Over 7000 episoder har blitt laget av den amerikanske såpeserien, som på originalspråket heter «The Bold and The Beautiful».

I Norge fikk seere sitt første møte med gjengen i 1993, da TVNorge viste serien for første gang. Kanalen viste imidlertid sin siste episode av serien i 2011, og siden har den vært å finne på blant annet TV 2 Sumo og TNT.

Gjengen fra «Glamour» har mange fans her til lands. Selv om serien fortsatt produseres og går hver dag i USA, husker det norske publikum nok best de gamle heltene fra de første sesongene. Hva har egentlig skjedd med dem?

Slik gikk det med noen av seriens største stjerner.

Sønnen ble pornostjerne

Katherine Kelly Lang (55) har vært med fra fra starten, og spiller fortsatt en viktig karakter i den populære såpeoperaen. Hun har rollen som Brooke Logan, én av seriens fire originale hovedkarakterer.

Rollen har blant annet gitt henne flere store priser og nominasjoner. Neste år har Lang også medvirket i «Glamour» i 30 år. Det har naturlig nok ikke blitt tid til spesielt mange andre roller for såpestjerna, som tidligere i år gjorde en sjelden opptreden i et annet tv-program - den australske serien «Neighbours».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer