Hedvig Blom:

Slik gikk det med henne

13 år er gått siden Hedvig Blom Söderström var brudepike i kongelig bryllup.

STOR DAG: Da kronprinsesse Victoria og prins Daniel giftet seg hadde de ti brudepiker og brudesvenner. Elleve år gamle Hedvig Blom Söderström var en av dem. Foto: Jonas Ekströmer/NTB
STOR DAG: Da kronprinsesse Victoria og prins Daniel giftet seg hadde de ti brudepiker og brudesvenner. Elleve år gamle Hedvig Blom Söderström var en av dem. Foto: Jonas Ekströmer/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag var det 13 år siden kronprinsesse Victoria av Sverige (45) fikk sin prins Daniel (49), den gang Daniel Westling, i Storkyrkan i Stockholm.

På gjestelista sto en rekke kjente personer og kongelige fra inn- og utland.

Brudepiker

Mens kronprins Haakon (49) og kronprinsesse Mette-Marit (49) var selvskrevne gjester, fikk prinsesse Ingrid Alexandra (19) også et viktig oppdrag. Hun var nemlig blant brudepikene på den store dagen.

Victoria er fadder for den norske tronarvingen.

Mens Ingrid Alexandra allerede var kjent for mange, var det også flere forholdsvis ukjente brudepiker. Blant dem Hedvig Blom Söderström (24).

Hedvig, som er datter av prins Daniels søster Anna Westling Söderström og Mikael Söderström, var bare elleve år da hun fikk det ærefulle oppdraget og bar ringene til brudeparet.

I dag er hun 24 år.

USA

Ifølge Svensk Damtidning har hun det siste året vært bosatt i Arizona i USA. Hun er nemlig gift med NHL-spiller Victor Söderström (22), som spiller for hockeylaget Arizona Coyotes.

Det svenske nettstedet skriver at Stockholm likevel fremdeles er hjem for paret. I helgen var de også tilbake i Sverige da prins Daniels kusine, Sara Westling giftet seg med sin Jesper i Borgs kirke utenfor Norrköping, skriver det svenske nettstedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer