Playboy-jentene:

Slik gikk det med Hugh Hefners kjærester

Playboy-mogulen har hatt en rekke flammer opp gjennom åra.

PLAYBOY: Hugh Hefner gikk bort 27. september 2017, 91 år gammel. Han var en kontroversiell karakter fra første stund. Video: CNN / Foto: REUTERS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

For drøye to år siden kom nyheten om at den 91 år gamle Playboy-mogulen Hugh Hefner hadde gått bort av naturlige årsaker i sitt eget hjem, det berømte Playboy Mansion i Los Angeles.

Til tross for at det myetomspunnede hjemmet hadde blitt solgt for den svimlende summen av 100 millioner dollar sommeren 2016, hadde den avdøde lagt inn et krav om at han selv fikk bo i palasset livet ut.

91-åringen var kjent for sine elleville fester, frisinnede seksualmoral, og ikke minst for sine mange damer som han levde sammen med i polyamorøse forhold. Selv om han bare var gift med én kvinne da han gikk bort for to år siden, har flere av kvinnene bygget sin berømthet på nettopp sine forhold til Playboy-kongen.

Nå har det gått over to år siden den viltre Playboy-grunnleggeren gikk bort. Slik går det med Hugh Hefners kjærester i dag.

Solgte huset

Hefner hadde rykte på seg for å være en notorisk skjørtejeger. I 2013 hevdet den daværende ungkaren, ifølge Daily Mail, at han hadde gått til sengs med over 1000 forskjellige kvinner. Likevel var det på langt nær alle disse som fikk fast plass i det legendariske huset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer